Buna!
Sa sti ca intamplari de astea se mai intampla si ajungi sa fi dezamagit de persoane la care tii.
In primul rand, prietenul tau trebuia sa te intrebe daca este in regula sa fie cu fata respectiva. Aici nu prea a dat dovada de un prieten prea bun.
In al doilea rand, fata daca stia sentimentele tale fata de ea, trebuia sa se gandeasca de doua ori pana sa actioneze. Dar asa suntem noi, fetele, gresim cand nu ne multumim cu ce avem si vrem mai mult...
Daca mai citesc printre randuri ceea ce -ai scris imi vine sa cred ca aceasta fata va joaca pe degete pe amandoi. In orice caz fiinta umana poate fi de cele mai multe ori ciudata si foarte imprevizibila.
Sfatul meu este sa incerci sa treci peste situatia asta neplacuta si pe viitor invata sa numai pui atata suflet intr-o relatie fie de prietenie, fie de dragoste pentru ca de cele mai multe ori suferi din cauza actiunilor persoanei iubite.
Acum, in acest caz spun ca timpul vindeca orice, da-i timpului timp.
SUCCES!
(funda?)
In cazul acesta, lupta pentru ea.
fa exacr ce-i place ei, fii o companie placuta, fa-o sa se simta bine.
dar nu fi foarte pisalog si insistent, ca poate o sa se simta ciudat.
si cel mai important e sa ai rabdare.
fetele sunt foarte indecise si uneori au nevoie de timp ca sa se gandeasca.
nu grabi foarte tare lucrurile.
si incearca sa-ti dai seama din gesturile ei ce-si doresti.
haide, o sa reusesti, fara frica!
Pe fata o fi speriat-o distanta, nu e de condamnat. Dar daca nu e in stare sa-si pastreze sentimentele in ciuda distantei e cam nasol. + prietenul tau e un mare marlan, nu ti-as recomanda sa mai ai ce vorbi cu el. Uita de amandoi
Sincer? Mai bine sa ii lasi in pace, sunt foarte multe fete pe aceasta lume! Stiu ca e greu, dar trebuie sa te obisnuiesti!
beausingurlamasamea întreabă: