Eu zic sa ii spui adevarul, ca iti place de ea si daca si ei ii place de tine veti avea o sansa. Uneori e trist sa vezi cum persoana de care iti place se uita la altcineva. Asa e, e dureros. (Am trecut si eu prin asta ). Dar stii cum e... timpul trece si in final toate se uita - sau ma rog... asta vrem sa lasam sa para -. Sincer iti doresc succes cu ea.
Uite poate si tu ma poti ajuta cu ceva. Eu ce sa fac daca imi place de un baiat iar lui ii place de prietena mea? Destul de naspa, nu?
Complicat...si nu prea. Incearca-ti sansele cu ea, nu ai nimic de pierdut, eventual de castigat.
Ce consider eu totusi e ca ai avut multe greseli de abordare pana in momentul asta, asa ca daca te refuza, parerea mea e ca e in mare masura vina ta ca nu ai stiut sa te "vinzi".
Multa bafta!
Eu nu i-as fi dat atat de multa atentie, nu as fi investit atat de mult timp, si nu as fi pus atat de mult suflet, precum ai facut tu. Da, stiu, e fata visurilor tale, esti indragostit, adormi cu gandul la ea, dar cu timpul va deveni doar o alta fata, si deja e evident ca fata nu prea e interesata .
Nu o sa iti zic ce vrei sa auzi.sincer.chiar te exploateaza.astea cu sunt pedepsita fix in momentul acela este u feic. daca chiar nu ma crezi fa ca mine.mai e spune-i ca nu ai cum sa ii afli parolo si propune-i sa va vedeti. daca te amana o zi doua.asteapta.dar daca vezi ca nici atunci nu poate si te amana in continu cred ca iti dai si tu seama ca am dreptate.