| Splendor a întrebat:

TPU, un baiat de la mine din scoala m-a intrebat pe mess daca vreau sa fiu cu el! El mi-a zis ca ma place ca sunt draguta. Ok am acceptat. Am vb cu el si a 2a zi era vorba sa ne vedem. L-am sunat pe la 12 si a spus sa ne veem mai pe seara ca este ff cald. A zis ca ma suna el. Si nu ma mai sunat. Pe mess mi-a spus ca a adormit pentru ca era ff obosit. Ok i-am mai dat o sansa. Trebuia sa ne vedem si a 2a zii si cand l-am sunat a spus ca e la fotbal. Ca ma suna el cand ajunge acasa. Bineinteles ca nu ma mai sunat. Mi-a zis pe mess ca si-a scrantit piciorul! Eu am inceput sa-i scriu pe mess mai multe lucruri iar el era la calcultor si nici nu imi raspundea! I-am zis ca e liber! Au trecut ceva zile de cand ne-am despartit, insa eu il plac ff mult si nici macar nu ne-am cunoscut! Adica nu ne-am vazut face 2 facesad Si mi-ar fi placut ca macar sa incercam. Dar acum nu stiu cum sa fac sa vb cu el pentru ca nu vreau sa ma injosesc! Plss cat mai multe sfaturi! Funda

Răspuns Câştigător
| Nairam17 a răspuns:

E de la tine din scoala si nu te-ai vazut cu el face-2-face? Hmm --- ciudat. Poate pur si simplu nu vrea sa fie cu tine, nu e bine sa mai insisti. Daca intr-adevar te placea putea sa sacrifice un meci de fotbal ca sa va intalniti. Dupa parerea mea, te tine asa (sa-l contactezi tu mereu prima) ca sa se poata lauda prietenilor: "Uite ma aia iar ma cauta, e in limba dupa mine, nu-mi da pace" --- ceva in genu. Si... mai ales ca nu v-ati cunoscut fata in fata, nu cred ca mai are rost sa continui sa incerci cu el. Asta e parerea mea, sper ca te-a ajutat tongue

2 răspunsuri:
| LifeIsAJoke a răspuns:

E complicat baiatul probabil doar a vrut sa isi bata joc de tine sau nu s-a gandit ca nu o sa accepti. Daca vroia cu adevarat sa fie cu tine sigur nu te dezamagea de doua ori la rand. Poti vorbi cu el serios pe mess si sa il intrebi daca vrea intr-adevar sa fie cu tine sau a fost doar o distractie de moment.(si pune multe fete din astea : raised eyebrows )

| hubst a răspuns:

Astia isi bat joc de tine