Este insurat? Okey lasa-l sunt n baieti pe lumea asta si tu te-ai oprit la asta insurat? Nu este ultimul. Vrei sa traiesti pe constiinta cu faptul ca poate din cauza ta se strica o casnicie? Nu-i mai acorda atentie, fii mai rezervata, fa-te ca nu exista. Nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi daca ar afla sotia sa ca te-a condus acasa.
E insurat, ia-ti gandul!
Nu e o relatie de 5 luni ca sa-i poti desparti usor.
Oamenii astia si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, e ceva serios.
Poate ca s-a comportat cu tine asa din politete. Mi-e greu sa cred ca te place, are totusi o nevasta acasa pe care se presupune ca ar trebui sa o iubeasca.
Incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca e insurat, si nu e deloc frumos sa intervii in relatia lor. Nu te mai gandi la ce simte pentru tine, ca te-a condus acasa, ca sta pe langa tine. Daca continui sa te framanti, mai rau iti faci tie.
Uita-l, asa e cel mai bine! Mai sunt baieti pe lume, care nu-s insurati, nu te pripi...
Numai bine si mult succes!
Poate ca nu a avut nicio intentie sau poate ca vrea o aventura. chiar vrei sa-si bata joc de tine si sa fii mereu pe locul 2? nu ai putina demnitate? lasa-l si cauta altul.
Imi pare sa-ti spun ca ar trebui sa-ti iei gandu'..este insurat, nu cred ca ai vrea sa te simiti vinovata de destramarea unei casnicii, mai bine stai in banca ta, si incearca pe cat poti sa UITI! Bafta:*
Lasa-l daca e insurat si te dai la el o sa iasa un scandal! Poate o sa ajungi amanta! Si daca nu sotia lui va innebuni o sa distrugi o familie incearca sa iubesti pe altcineva intalnestete cu prietenii si mai fa si altceva decat sa te gandesti doar la el!
Batate-ar Dumnezeu sa te bata de nenorocita! si lu' mama i-a furat o nenorocita ca tine sotul! asa am ajuns sa cresc fara tata! vedeti-va de treaba voastra, voi, panaramelor care va bagati intr-o casnicie. sa ardeti in iad, javrelor!