| Popmusic a întrebat:

TPU va rog ajutor! Nu o luati in bataie de joc. Acum ceva timp iubitul meu s-a despartit de mine. Nu pot sa cred ca s-a intamplat asta. Era atat de clar ca tinem unul la altul. Problema e ca e prima mea dragoste si mi-e greu sa renunt. Toata lumea a zis ca ne potrivim, ca nu ar trebui sa ne despartim. El e diferit fata de ceilalti. L-a durut cand a zis sa ne vedem fiecare de viata lui. A plans. Dupa ce s-a intamplat asta, m-am pupat, doar m-am PUPAT cu alt baiat. Dar parca nu eram eu. Nu am realizat ca faceam acest lucru. Si am fost... aiurita. Si cand a vrut sa-mi ofere a doua sansa i-am zis asta. Si a zis ca nu ma va ierta niciodata pentru asta. A zis ca din momentul acela nu mai am ce vorbi cu el. Acum suntem prieteni, dar simt ca mai tine la mine. Nu pot sa-l uit. Pur si simplu am ajuns sa tin la el prea mult. El zice ca nu poate concepe faptul ca m-am pupat cu altul. Dati-mi va rog idei. Ce pot sa fac ca sa ma impac cu el? Seriozitate, va rog.

22 răspunsuri:
| AlexT94 a răspuns:

Ori e prost, ori e idiot laughing

| Popmusic explică (pentru AlexT94):

De ce sa fie prost sau idiot?

| neutrino a răspuns:

Cu el te-ai certat si acum nu mai ai voie cu nimeni? Bun baiat, gingasa fata!

| Popmusic explică (pentru neutrino):

Eu tin la el, pe el il iubesc, pe el il vreau deocamdata. Nu toata viata, dar deocamdata pe el.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Îi spui că ai vrut să te răzbuni prosteste si nu te-ai gândit ca-l va durea asa tare! Daca nu-l critici in fața lui, un pic, da bine, pe tipul cu care te-ai sărutat, nu vei reusi sa-i recâstigi încrederea. Spune-i ca el e altfel, e diferit, iar ăla e...gasesti tu un epitet!

| Popmusic explică (pentru floresdemayo):

In momentul in care mi-a zis ca mi-am pierdut a doua sansa din cauza asta i-am zis " Eu il omor pe baiatu asta ". Si mai multe chestii de genu.

| floresdemayo a răspuns (pentru Popmusic):

Nu, nu asa. Îi spui ca nu-ti place de el, sa inteleagă! Că nu ti-a plăcut niciodată (ori ti-a plăcut si de el?)

NU! I-am spus ca nu mi-a placut niciodata si ca nici nu imi va placea!

| floresdemayo a răspuns (pentru Popmusic):

Atunci, lasa-i un timp să-și revină, nu poate imediat analiza lucrurile care l-au șocat si l-au contrariat. Stai linistită daca i-ai spus, nu-i mai zi absolut nimic. Ajunge. Sa nu vadă ca te injosesti, si apoi crede-ma, nici un baiat nu merită asa ceva sa faci pentru el! Eu una, n-as face asa ceva! Am demnitatea mea, cat mi-ar fi de greu! Daca a fost dragoste adevarata va trece peste aceasta neplacere si va incerca sa ignore situatia neplăcută. Te-ai gandit ca poate tocmai el incerca sa se desparta de tine, gasindu-ti "nod in papură"? Si a gasit momentul sa te invinuiasca pe tine. De multe ori se intâmpla asa. Cand vinovatul face pe victima. Eu as ierta daca as iubi mult. Dar n-as ierta decat o data, o singură dată, atât. Pentru ca toti avem nevoie de a doua șansă. Nu de a treia!

Pai, am fost cu el, apoi mi-a mai dat o sansa iar cand a aflat ca m-am pupat cu alt baiat a zis ca nu ma va ierta niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu-l stie, spune-i ca iti e pireten bun si e doar un pupic, nu un sarut, Doamne...
Daca nici asa nu vrea incearca sa-i ceri scuze si sa vorbesti tot mai mult cu el ca asa o sa vada ca il bagi tot mai mult in seama si poate sa o vrea sa fiti iar impreunawinking

| Popmusic explică (pentru anonim_4396):

El a spus ca nu ma va ierta niciodata. I-am zis ca a fost doar un pupic. Mi-am cerut scuze, dar nu stiu ce sa mai fac. El vorbeste cu mine ca amica, dar altceva... nu stiu daca mai am sanse... de asta v-am intrebat pe voi.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Zi-i si tu ce ai zis aici, ca iti pare rau, ca nu stiai ce faci...
Poate el nu mai vrea sa va impacati, de aceea a cautat un motiv mai credibil...
Trebuie sa vorbesti cu el, altfel nu vei sti daca vrea sau nuwinking

| Popmusic explică (pentru ϟkatεVaηϟ):

I-am zis tot... si e invers, el nu mai vrea sa ne impacam dintr-un anumit motiv. Si anume : baiatul cu care m-am pupat si faptul ca " nu mai poate, e prea mult pentru el "... ( cuvintele lui )

| ϟkatεVaηϟ a răspuns (pentru Popmusic):

Pai daca nu vrea nu-i mai acorda atente, nu are rost sa te consumi pentru el.
Daca i-ai explicat cum a fost treaba si tot n-a vrut sa te inteleaga... asta e.
Ce a zis el nu e un argument prea bun.
"Nu pot, e prea mult pentru mine" asta e o scuza jalnica.
Trateaza-l cu indiferenta, la fel cum face el.

| TePupiic a răspuns:

Poi, Spune`i adevarul. Spune`i k nu stii de ce ai facut lucrul asta... Simteai k trebuie sa se aprinda iar o flacara inauntrul tau, nustu... Spune`i adevarul. Spune-i ca uh tot pe el il:X nu pe celalalt! Asta cred eu.big grin Funda?big grin

| Popmusic explică (pentru TePupiic):

I-am zis ca eu pe el il iubesc, am plans pentru el mult si bine, am fost capabila sa dau aproape orice pentru el si inca sunt.

| mirelushata a răspuns:

Exact asta mi s-a intamplat mie.ma doare si acum sufletul ..nustiu ce sa fac

| Popmusic explică (pentru mirelushata):

Cand ti s-a intamplat?

| mirelushata a răspuns (pentru Popmusic):

In ianuarie 2012

| damy03 a răspuns:

Pai...cere`ti scz..si daca asta nu merge.du`te si saruta`l. daca te mai place nu te va respinge., iar daaca nu.

| Popmusic explică (pentru damy03):

Imediat dupa ce ne-am despartit am incercat si prima oara a mers... s-a lasat, dupa, din ce in ce mai putin, pana cand a ajuns sa respinga, dar cu durere.