| BlackNight2012 a întrebat:

TPU va rog eu ajutati-ma vin Verisoarele mele amandoua din anglia si sunt foarte frumoase si vreau sa fac sex cu ele si vreau sa ma abtin da nu pot pls help dau funda am 17 ani eu da ele sunt mai mari Una e de 21 ani alta de 23 sau 24 cum pot sa le atrag si eu sa fac sex cu ele plsssss va rog eu frumos vreau sa fac sex cu ele cand vin din anglia amandoua va rog eu frumos cum pot sa le atrag am id-ul lor de mess da mi-e rusine sa le zic asta prin mess va rog eu help ca mi-e rusine sa le spun asta prin mess ca vreau sa fac sex cu ele da nu stiu cum sa le atrag ca ele zice ca sunt frumos amandoua da vreau sa fac sex cu ele cu Verisoarele Mele va rog eu frumos ajutati-ma cum sa le atrag sa faca Sex Cu Mine plsss help dau Fundita happy

Răspuns Câştigător
| Blondamea a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor mama frate da esti obsedat de sexrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

10 răspunsuri:
| marmusic a răspuns:

Invata sa scrii mai intailaughing

| Sicmao a răspuns:

Obsedat mai mare ca tine n-o să găsesc.

| IoanaMra a răspuns:

Doamne.am inteles ca vrei sa ti'o pui cu verisoarele nu era nevoie sa ne repeti de 1000 de orilaughinglaughing

| BAIATUL a răspuns:

Bai baiatule tu nu ai mai mult de 10 ani asa ca te rog eu du-te la scoala si invata sa scrii apoi sa inveti sa fii explicit in vorbire si sa stii sa te exprimi pentru a te intelege cineva.

| andreea321 a răspuns:

Bai! unde te crezi in palestina sa faci SEXcu verisoarta fa sex cu mine mai bine

| DeeaDLove12 a răspuns:

Amice nu da bine natura sa faci contact sexual cu cineva din familia ta specie cu tine copilul[daca e sa ramana gravid/e] va iesi cu probleme mai bine nu mai fa ca disperatu si gasesteti o fata pe masura ta

| madyddd a răspuns:

Cred ca ar trebui sa inveti mai intai sa scrii corect

| GabySichim a răspuns:

Ba laba trista, mai bine impusca-tewinking

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Cred ca mi s-au defectat ochii ca am citit aceeasi intrebare de 128t2948024280 de ori.

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Loool ce bot cu verisoarele tale ma?