Ce prostie. Spune-i sa isi vada de viata ei si gata. Ce treaba au parintii sa intervina in viata amoroasa a copilului. nu voi face niciodata asa cu copilul meu.
Si care este intrebarea?
TPU nu substituie jurnalul personal unde-ti deșertezi feluritele drame. Si eu am probleme, dar nu cred ca aveti chef sa-mi cititi dramele in legătura cu reactoarele nucleare, deci care-i intrebarea?
Poate ar fi mai bine sa o lasi in pace pe fata... zic si eu, daca era fimea' erai bucati imprastiat prin țară demult...
Bravo.frumos părinte ai fi
Sa stii ca asi fi... pai daca omu nu.ti permite sa vorbesti cu fissa' inseamna ca n.ai ce vorbi cu ea, vrei sa te snopeasca omu' in bataie ca sa intelegi? Ca idee, cati ani ai tu si cati ani are ea?
Nu vorbi fără să știi situatia
Hm. Încearcă sa iei legatura cu vreo prietena de a ei sau ceva si roag o sa te ajute. Sigur stii pe cineva care locuiește aproape de ea. În cazul în care nu poti face asta, atunci încearcă pe laptop sau idk. Ea n are laptop? Exista n posibilități în ziua de azi sa iei contact cu cineva. Te ai gandit ca poate ea nu mai vrea sa vorbească cu tine? Asta ar fi o explicație mai plauzibila. Poate au convins o parintii. Cine știe?! Ciudat.
Dacă și ea te iubeste nimeni si nimic nu va va despărți. Dacă o iubesti cu adevarat caut- o pe rețelele de socializare. Nu o lasa indiferent ce se va întâmpla.