Nu toate fetele au simptome inainte de venirea ciclului, uneori te trezesti ca ti a venit si alteori ai semne inainte cu o saptamana ca ti ar veni
Draga mea, ciclul difera de la o persoaan la alta... unele persoane au dureri mari sau medii dar exista persoane care nu au dureri de loc(printre aceste persoane ma numar si eu), crede-ma ca nu ai de ce sa iti faci griji, e pefect normal, durerile mari apar cand te racesti la ovare.iti doresc multa bafta:*
Nu ai spus ce vârstă ai şi nici dacă ai sângerări ( presupun că da, dacă zici că e asemănător cu ciclul )!
Eu bănuiesc că aceasta este prima ta menstruaţie - de aceea nu şti exact ce şi cum...
Deci, poate fi menstruaţie CHIAR dacă nu ai nici o durere ( de nici un fel ) sau nici un alt simptom!
Nu toate fetele au dureri ( sau alte simptome ) premenstruale - fiecare organism reacţionează altfel ( diferă de la fată la fată )!
De asemenea, ar TREBUI să te bucuri că nu ai dureri ( deloc, ca să nu mai zic că unele fete au dureri foarte mari ) - poţi fi FERICITĂ că ai scăpat măcar de această "problemă"!
Dar tu ai avut sangerari ca nu ai mentionat acest lucru si nu stiu cum as putea sa te ajut
Cum adica ai impresia? doar crezi ca ti -a venit ciclu? Si sa stii ca nu toate persoanele au dureri foarte mari poate chiar deloc. Nu ai de ce sa iti faci griji. e normal. :*