| alinutza99 a întrebat:

TPU, va rog sa o ajutati.prietena mea cea mai buna s-a intalnit cu prietenul ei acum 3 saptamani si au facut sex de cateva ori.de atunci ea are probleme saptamana trecuta a vomitat la scoala, si de 3 saptamani ii vine ciclul in fiecare saptamana...de fapt nu stiu daca e ciclul dar e sange si are scurgeri.

faza e ca s-au protejat si prezervativ si ea a luat pilula (o ia in fiecare zi). aa mentionez ca ea are16 ani si al ei 18.

nu vreau sa pateasca ceva sad. va rog spuneti-mi ce ar putea avea?

aaa si eu am facut sex cu al meu acum o luna : sex neprotejat, nici prezervativ nici nu am luat pilula.si nu am nici pe dracu laughing ( noi de cand o facem de un an si ceva nu ne-am protejat niciodata). aaa eu am 17 el are 19.norocul e de partea noastra happy.

in fine acum prietena mea conteaza... ajutorr va rogg

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prietena ta: nu avea voie, la varsta ei sa ia pilula de a doua zi. Nu stiu ce ginecolog inconstient i-a prescris-o, dar i-a facut foarte mult rau. Nu stiu daca reparabil sau nu, daca va ramane cu sechele sau nu, dar este extrem de grav ce i se intampla. Practic ovarele ei functioneaza total haotic, sangereaza excesiv si s-ar putea sa aiba nevoie de o internare pentru a mai trata ceva (e important sa nu ajunga la operatie pentru oprirea hemoragiei, fiindca isi va pierde uterul si posibil ovarele). Important este sa ajunga cat mai urgent la un ginecolog foarte bun, preferabil intr-un spital mare, unde sa-si faca investigatii si sa primeasca tratament. E la varsta la care o asemenea nebunie lasa sechele definitive, dar macar sa incerce sa faca totul pentru sechele minime.
Tu: probabil unul dintre voi are probleme de fertilitate, nu e noroc, ci mai degraba ghinion.

| DevilLife a răspuns:

Spune-i sa mearga urgent la un ginecolog.se poate ca el sa ii fii provocat o rana in vagin, sau sa ii fi rupt vreun vas de sange. daca sta asa risca sa numai poata face copii.nu e de jucat! mai exista o varianta...pe care poate nu ti-a spus-o...sa fi ramas si sa fii facut avort.acesta poate provoca o hemoragie mica sau mare(dar nu cred ca ar fi persistat atat de mult)si stari de voma si ameteli.sau poate pur si simplu a racit rau si de aia are scurgerea aceea. DU-O LA DOCTOR NEAPARAT! Hai, sa ne auzim sanatosi!