Femeile care au reacții rapide cum ai reacționat tu sunt și frumoase.
Deci - UITĂ-L pe ăla și caută un bărbat frumos că la ăștia le plac femeile ca tine.
Despre ce infidelitate vorebsti fetita, daca voi erati certati si despartiti?
Ala este doar un curvar care capata sex de la fete naive ca tine, care sunt disperate dupa el.
Ma refer in cazul lor.
Si cui ii pasa de cazul lor?
Atunci nu mai raspunde la întrebare dacă nu îți pasă, simplu.
Ai zis- Despre ce infidelitate vorebsti fetita, daca voi erati certati si despartiti?
Păi scrie undeva că mă refer la mine?
Pai uite aici scrie ca te referi la tine... ai scris TU cu manuta ta, in topicul initial, sau au uitat de la mana pana la gura ce ai declarat?
"în 29 August | Georgiana095 a întrebat:
TPU, vorbeam de la începutul anului cu un băiat, îl stiu din Liceu, vorbeam amândoi de o posibilă relație era, plecată in străinătate... Am stat vreo 1 săptămâni fără el, si am zis sa îi scriu."
Clar ai ceva, daca nu vrei sa intelegi
Fetita, cum iti asterni asa dormi!
Cat despre minciuna, esti rusinos sa continui sa minti chiar si dupa ce esti prinsa... si asta te va afecta in viata, ca mitomania iti va aduce numai necazuri.
Da,ms, nu ma refeream la mine, punct
Pe scurt. Tu joci jocuri stupide, el era dispus să își însele prietena.
Amândoi trebuie sa vă maturizați.
Avea relație de când a ajuns in Romania deja, poate faceam sex si mă lăsa.
Uită-l pe ăla.
Intrebarea despre infidelitate, nu mă gândeam la mine atunci când am scris asta, la ei!
Eu sunt cea care pune întrebările pe contul meu! Este doar autocorectorul folosit incorect pe tastatura!
El ți-a spus a 2 zi că s-a terminat totul între voi.
La cât de NERVOASĂ ești când ai scris asta - Eu sunt cea care pune întrebările pe contul meu!
Ție îți trebuie un bărbat adevărat, nu un pămpălău prost.
Sincer,da.
Da ((((( încerc să îmi controlez si nervii si suferință si altele.
Femeile care au reacții rapide cum ai reacționat tu sunt și frumoase.
Deci - UITĂ-L pe ăla și caută un bărbat frumos că la ăștia le plac femeile ca tine.
Wtf tu încă îl vrei înapoi, tu crezi că merită iertat așa ceva? Ar trebui să ii dai jet.Ar trebui sa ai orgolui, da înțeleg că vrei relație dar pui prea mult suflet pentru că vrei prea mult una... caută pe altul care merită sufletul tău bun.
-_- Pai el era cu una de 4 luni cu fata aia fără sa ști tu nimic și tu nu știai el tea înșelat de mult și tu nici nu avea habar de nimic si l-ai aștept cu Adevărat fără să-l înșeli și el și bătut joc de tine. când iubești cu Adevărat nu înșeli niciodată nu are cum sa existe așa ceva da el a vrut sa fie și cu tine și cu fata aia c.u.r.v.a.r.
El a vrut sa fie și cu tine și cu fata aia a vrut să-și bata joc de tine nenorocitul altfel nu avea cum sa fie cu altcineva când iubești cu Adevărată nu avea cum sa exista așa ceva el a vrut să-și bata joc de tine și era și cu fata aia înțelegi
Ai scris - Vrea sex
Dar ce credeai că vrea?
E doar un atașament, o sa ți treacă. Trebuia să ți dai seama că el vrea doar sa te folosească pentru sex, nimic mai mult. Daca a înșelat o pe iubita lui îți dai seama că și ție îți făcea la fel. Nu e un băiat cu care sa ai o relație. Încearcă să vorbești și cu alți băieți și să vezi diferente intre el și ceilalți.