| Dσℓℓу a întrebat:

TPU! Vreau sa apelez la toti membrii.Haideti sa respectam categoriile.Chiar si eu am facut greseala sa pun o intrebare la aceasta categorie pentru ca e cautata dar azi cand am vrut sa caut intrebari din domeniul"dragoste si sex" dadeam peste multe intrebari, chiar foarte multe din alte domenii. Mi-am dat seama ca daca fiecare punem cate o intrebare la categoria asta si spunem "lasa e doar una" asa vor face si altii si se va umple categoria, iar cand vom vrea sa ne uitam la categoria asta din intrebari "dragoste si sex" gasim alte domenii care nu ne intereseaza! Va rog respectati categoria si nu le mai ingramaditi.Inainte chiar si eu mai bagam cate o intrebare pe aici (nu f multe in total cred ca am vreo 5 bagate unde nu le e locu~) dar mi-am dat seama ca nu e bine! Va rog sa respectam.Am pus mesajul in aceasta categorie pentru ca este ceva grav si as vrea sa incercam sa imbunatatim aceasta problema.Cauza am gasit-o dar haideti sa o si inlaturam. Ce ziceti sunteti de acord?

Răspuns Câştigător
| Alyssa_6225 a răspuns:

Buna Dolly ,da ai perfecta dreptate ,asa ar trebui sa facem ,sunt de acord si acum realizez ca si eu n`am pus toate intrebarile in categoria corecta ,nu conteaza ca este cea mai mare categorie cu cele mai multe intrebari ...si celelalte categorii sunt f importante .Te pup:*

7 răspunsuri:
| Alyssa_6225 a răspuns:

Buna Dolly,da ai perfecta dreptate,asa ar trebui sa facem, sunt de acord si acum realizez ca si eu n`am pus toate intrebarile in categoria corecta, nu conteaza ca este cea mai mare categorie cu cele mai multe intrebari ...si celelalte categorii sunt f importante.Te pup:*

| Lword a răspuns:

Mi se pare un lucru foarte inteligent. Chiar am observat acest lucru si parrea mea este ca ar trebui sa respectam administratorii acestui site ...acestia au facut categorii pentru toate problemele, nu cred ca este greu sa dati un click pe categoria in care vreti sa puneti intrebarea potrivita...

| SkyHigh a răspuns:

De acord!

| Blondamea a răspuns:

Ceau dolly nici nu sti cata dreptate ai dar este sh vina noastra pentru ca noi ne'am obisnuit sa nu ne uitam pe la toate categoriile ci doar la anumite categorii de aceea care sunt cele mai vizutate sunt si pline de intr

| florynna903 a răspuns:

Sunt de accord da stii ca nu se va intampla prea curand.

greece12
| greece12 a răspuns:

Bine ar fi sa se intample, dar nu cred!
Normal ca sunt de acord!
Cei care posteaza aiurea nu sunt, insa...

| Doldor_Naomi_Si_Damaris_1999 a răspuns:

Du-te ma dracu si taci