Uite ce ai putea sa ii faci:
*Nu pot sa inteleg cum s-a intamplat asa ceva, mi-a ruinat toate visele, sperantele.Este ceva la care nu ma asteptam niciodata.Nu pot sa cred...*
Ii trimiti mesajul, astepti sa sune, respingi apelul, inchizi telefonul...si astepti sa o /sa il macine tot felul de ganduri, idei ...si cand crezi tu ca si-a facut efectul maxim deschizi telefonul si ii dai mesaj.
*Scuze nu mai aveam baterie, voiam sa iti zic si finalul la mesaj, am aflat ca MOS CRACIUN NU EXISTA* )) asta cu mosu e acum ca tot vin sarbatorile, da ii poti scrie tu ce vrei. o seara buna
Dacă eu aş fi prietenul tău, ţi-aş da în cap pentru că m-ai speriat.
Poate face un atac de cord la gândul că te-a pierdut. Te-ai gândit?
Shit happens.
Iti dau eu o idee mai faina. Trasmitei un mms cu niste fotografi pe alt nr cind tu "te saruti" sau te tii de mina cu alta fata. Lasa cineva sa-ti faca niste poze apoi le trasmiti.
O idee pe care poti s-o faci.
Pune pe cineva sa ii dea un sms sau sa il sune si sa ii zica tu ai patit ceva ca a dat masina peste tinee sau nu stiu inventeaza tu ceva Succes :d
"nu vreau sa te superi dintr-atata si sper sa intelegi. Nu mai putem fi impreuna.M-am plictist de aceeasi rutina. Cauta-ti pe alta si mie sa-mi da-i pace " dar. da de-l pierzi asa:*
Eu zic ca mai bine nu faci lucrul acesta s-ar putea sa iasa rau, sa se supere si sa va certati!
Constantinescu_Andreea_1999 întreabă: