| Carly22 a întrebat:

TPU ziua mea a fost in iunie dar totusi nu pot sa uit cat de oribila a fost(funda). mi-am facut ziua sambata, chiar daca, cadea dum. pentru ca aveam scoala luni. happy. bineinteles ca la ziua mea prietena mea cea mai buna a fost in centrul atentiei pentru. ca se dadea in spectacol, si pe la 7 m-am intors acasa pentru. ca unu trebuia sa plece, altu trebuia sa invete... si s-a spart gasca. ( ca sa nu mai spun ca unii au intarziat 30 de minute)
Duminica bineinteles am primit pe fb. multe lma! si la telefon mesaje, dar nimeni nu m-a bagat in seama pe mess, nimeni nu m-a chemat afara, am simtit cum pica cerul pe mine, de fapt inca simt cand ma gandesc la asta ca nimeni nu m-a bagat in seama de ziua mea.Sincer.incep sa-mi urasc ziua de nastere. Toti au iesit afara, unii nu aveau chef de vorba la telefon, altii povesteau luni la ce film au fost duminica. ma rog. puteti sa-mi dati sfaturi cum sa ma simt, sau orice. am pus mai mult pov. asta sa ma asculte cineva pentru ca aveam nevoie. funda in orice caz.

6 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

laughingdoamne nu m`am gandit la asta niciodata dar si eu sunt in aceeasi situatie.si care`i treaba? nu vad problema,unde e? ce treaba ai tu cu aia care nu te suna sau nu te cheama pe afara? bucura`te ca nu vin la tine sa-ti manance tortul=] sincer acum,nu ai nicio problema. daca nu te suna sau te cheama pe afara ce daca? crezi ca esti singura in situatia asta? iti faci ziua cu familia,sora/fratele daca ai,iti faci planuri de viitor,visezi cum vei fi peste cativa ani. bucura`te acum ca peste cativa ani cand vei avea propria ta familie, copiii tai, nu vei mai avea timp de nimic si ai sa vezi atunci cum iti vei mai sarbatorii ziua de nastere!

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Voi faceti misto de ea.
Pai uite draga mea, eu zic sa te simti in largul tau, a trecut, iar data viitoare fa-ti`o in alta parte gen : oras, parc de distractii, cofetarie orice!
Si cheama pe cine ai tu mai drag care te sustine, si o sa fie mai bine! iN CINE AI TU INCREDERE.

| Ana94 a răspuns:

Ştiu prin ce treci că şi mie mi se întâmpla asta de ziua mea sigh La şcoală când aduc bomboane toţi îmi urează "La mulţi ani",mă pupă pe obraji etc. dar pe mess nu mă bagă nimeni în seamă,chiar dacă pun la status că-i ziua mea,nu mă sună nimeni,ziua mi-o fac acasă cu familia şi nu-mi place sigh
Îmi dau seama că te-ai simţit rău pentru faptul că nimeni nu ţi-a urat "La mulţi ani" de ziua ta că aşa m-am simţit şi eu...Ce să faci? Lasă că o să-ţi treacă supărarea, dacă aceşti prieteni ai tăi nu ţi-au zis "La mulţi ani" nici măcar pe mess, lasă-i în pace că nu-s prieteni adevăraţi.Nu merită să te superi tu pentru ei big hug Las' că trece big grin

| DeadFury222 a răspuns:

Ia-ti un bugatti, ferrarri sau un lamburghini(merge si un burghiu laughing ) si vezi ce atentie o sa primesti laughing

| bubybuby3 a răspuns:

Sa iti spun eu cum sa te simti?

simtete ca un rahatlaughing

| aa7 a răspuns:

Nu-i nimic. Fa-ti`o de Craciun. Vin si eu. O sa te bag in seama daca mi dai mancaresmug