| ruxy333 a întrebat:

Tpuu.am sa zicem o problema daca as putea sa o numesc asa! Am varsta de 13 ani si am un iubit(16). El cred ca vrea sa ne sarutam iar eu, pana acum nu m-am mai sarutat x_X! Imi e foarte teama ca o sa stric tot... Ce sa fac sa invat macar putin.Niste sfaturi oricehappy! Si va rog mult nu radetibig grin! Cine ma ajuta cel mai mult fundita normallove struck!

Răspuns Câştigător
| Asiryx a răspuns:

Stai linistita ca el la 16 ani ai lui ar trebuie sa stie totul.Tu doar te lasi condusa de el.Nu trebuie sa bagi neaparat limba din prima.Vezi ce face el, daca baga limba nu te speria si baga si tuhappy

5 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

II bagi limba in gura...restul face el

| Siracuzia a răspuns:

Buna! Pai intr-o relatie e normal ca cei doi sa se sarute pe gura.Insa...nu crezi ca esti cam micuta sa ai o astfel de relatie?happyIn fine, e problema ta si eu sa imi fac datoria sa te ajut cu un sfat:pai...fii increzatoare,cand vezi ca el vine spre tine cu intentia sa te sarute,nu te indeparta,ci intinde-i buzele tale. Daca preferi sa faca el acest pas, ramai nemiscata, inchide ochii si lasa-te purtata de val.Insa,nu uita, nu e frumos sa va sarutati in public, ci ar fi frumos ca primul sarut sa aiba loc intr-un loc mai intim.
Bafta!

| andreea1994 a răspuns:

Deci daca el vrea sa te sarute sa faca el 1pas si u faci ce face el :d nu tot de apropi de el usori s ii atingi buzele iar pe urma cu minile ii atingi capul FUNDAbig grin

| IonutPutinica a răspuns:

Buna ruxy,asta am simtit si eu la first kiss dar nu e cine stie ce happy isi va lipi buzele de ale tale si probabil se va juca cu libmba ta, bafta in contunuare, Ionut 13 ani tongue

| iflirius a răspuns:

Pai incerca sa il saruti mai incet. apoi putin mai repede, apoi face el estu` big grin