Nu pot sa iti spun cum sa faci,cred ca doar tu stii...da tine la tine, dupa cate zici, dar gandeste-te ca poate o sa te lase iar pentru alta si nu cred ca vrei sa fii roata de rezerva.
Fa cum iti dicteaza inima
Succes!
Nu stiu daca intr-adevar te iubeste sau se simte singur. In ce conditii s-a despartit de prietena ta? De cat timp? Crezi ca daca nu a mers din prima va merge din a doua? Chiar daca il mai iubesti nu te lasa usor, nu ii da satisfactia ca il mai iubesti, nu il lasa sa vada asta decat din cand in cand. Mai tine-l putin pe jar si vezi cum reactioneaza, vezi daca chiar merita sa te impaci cu el! Lasa-l pe el sa ia atitudine si sa faca el primul pas spre impacare daca asta isi doreste si el! Mult succes!
Din cele scrise de tine reese ca el te iubeste,,(si poate ca regreta ca s-a despartit de tine pentru alta(iarta-l ca pe urma sa nu regeti si tu
Din cele scrise de tine aici reese ca el inca te mai iubeste(poate ca si regreta ca s-a despartit pentru alta(iarta-l ca pe urma sa nu regeti si tu
Daca te-a intrebat ce este cu acel status inseamna ca'i pasa si ca este gelos:d faptul ca te-a lasat pentru o prietena de`a ta este f urat dar de atunci probabil a trecut ceva timp si probabil s`a mai schimbat sau si-a dat seama ca tu esti mai buna merita sa reluati ce a fost dar este posibil sa va intelegeti mult mai bine ca prieteni:d. bft:*
Dany_Daniel_1998 întreabă: