Din romanu pe care eu l-am citit mai sus,imi dau seama ca poate te place,dar nu suficient de mult incat sa aveti o relatie. daca ceilalti il tachineaza cum ca suntei impreuna,iar el din cauza asta ba vrea sa fiti impreuna dar in ascuns, ba nu vrea de loc, eu sincer chiar nu cred ca tine la tine.in legatura cu zodile,eu nu cred ca asa e motivul, si eu sunt tot capricorn, iar iubitu meu e balanta si suntem in acelasi liceu si ne intelegem bine.eu cred ca problema e la el.ar trebui sa-i sp in fata tot ce simti,si ca u nu doresti sa va ascundeti, iar daca el nu va intelege atunci eu spun ca ar fi mai bine sa va despartiti, ca nu te merita. sper ca te-am ajutat
Pai 1) Nu stiu daca va veti desparti dar relatia nu prea pare sa tina, din cate am observat tu chiar tii la el, si crede-ma stiu sentimentul. Ramane de vazut.
2)Cred ca tine la tine, dar nu prea nu stiu cum vine, dar e cam nesimtit totusi, cu faza cu tipa.
3) In ultima vreme am inceput sa cred in horoscopurii si in prostii de-astea. Pana acum nu credeam dar m-am uitat o data la horoscopul meu ce scria, si mi s-a intamplat exact ce a scris acolo. Ma rog, in concluzie.cred ca ar fi mai bine sa-l uiti, din cate vad lui nu prea ii pasa de tine. Adica, nu stiu ce sa zic, sunt fix in aceeasi situatie cu un baiat. Nu suntem din acelasi oras dar pot sa zic ca tin foarte mult la el si el imi spune la fel doar ca nu o prea arata. poate e la fel. Bafta sa-mi trimiti mesaj cu vestile, cum decurge discutia de diseara >; dd
Am citit de la cap pana la coada, si vreau s-ati spun ca:
1)Nu va veti despartii decat daca reusiti sa faceti ce trebuie.
2)Clar te iubeste, dar tu sigur il iubesti mai mult decat el pe tine, el vrea intimitate si o puteti obtine dar mai greu.
3)Nu are cum.
4)Sfatul meu este s-a lasati chestia asta secreta pana la vacanta de craciun.Cand e vacanta va spuneti parintilor de toata tarasenia asta.Atunci va veti putea vedea mai des si abstract. Dupa vacanta e treba voastra daca continuati sau nu, caci daca da, va va fi foartee greu sa tineti totul secret.Mult noroc BalonasDucee
Sincer nu stiu.E cam intortochiat.Cred ca tine la tine si incearca sa ii arati cat de mult tii la el.Incearca sa il saruti sau sa ii arati ceva afectiune si poate nu va mai fi asa rece apoi prea fierbinte.Bafta multa si succes!
Eu te sfatuiesc sa-ti gasesti alt baiat,nu meriti asta, daca el a luat-o pe acea fata in brate nu va ajunge mult pana o si saruta! DA poate ca horoscopul e de vina, dar tu trebuie sa-l uiti!
1. Poi eu in primul rand i-as zice''Facem relatia noastra publica sau ne despartim definitiv?'' Daca el e deaccord draga mea inseamna ca el sta cu tine pe ascuns ca ii place sa fi-e golanasu fetelor sa aiba mai multe fetiscane de varsta ta ! Sau cine stie o fi timid !
2. Poi daca ar tine la tine papus-o nu sar ascunde de toti si nu ar face pe copilu si imaturu! Si nu l-ar interesa ce zice lumea !
3. Nu nu nu horoscopurile nu sunt de vina nu te mai lua dupa asemenea prosti !
4. Sfatul meu e sa te schimbi pentru 1 saptaman nu-l mai cauta nu-i mai da atentia! Daca el 'te iubeste'' asculta de mine va veni imediat si iti va spune ''Hey draga mea ce se intampla cu tine de ce nu ma bagi inseama'' Ai sa vezi sucess si nu te lasa pacalita ca vai hai sa ne vedem pe ascuns ! Si nu va veti putea iubi mereu pe ascuns!
IN primul rand, faza ca l-ai vazut cu gagica la brat, prima oara hai sa zicem ca il crezi dar daca se intampla si a-2-a oara pa si la revedere. Nu mai continua cu cacatul asta, sa va scundeti de toti ca ce ca vorbesc despre voi minte da-l drecu.Doar gandeste-te, cator fete nu le-a zis asta? ca.cat. asa prin mesaje si pe mess cu cate nu e? de ce nu vrea sa se stie ca sunteti impreuna? pentru ca ar afla celelalte. Poate ca si fata aia e una dintre ele. Nu mai inghiti tot ca.catul lui, ti se pare asa iesit din comun, asa special ca iti zice ca te iubeste? asa o sa iti zica toti ma fata. Imi pare rau ca sunt asa rea dar ma pun in locul tau groaznic As putea sa iti zic ca sigur te iubeste, ca are dreptate, ca faza cu fata a fost o intamplare, ca sigur o sa traiti toata viata impreuna si o sa faceti 10 plozi mancatori si ei de ca.cat,dar stim ambele ca as manca ca.cat. Nu merita! Nu te mai tine dupa el nu il mai suna, asteapta 2 zile nu il contacta in niciun fel, nu vorbiti nici macar pe mess, crezi ca el te va suna? NUUU De ce? pentru ca nu ii pasa. Un baiat care zice ca te iubeste dar ca relatia voastra va continua decat "online" cum s-ar zice si ma rog din cand in cand la telefon merita omorat. Deci, asteapta pana te va contacta el, in orice fel, si spune-i ca ori sunteti impreuna ori nu! o relatie online nu e o relatie si nu merita sa te consumi cu ca.cati din astia, ce ca.cat. Spune-i ca nu mai sunteti copii si ca trebuie sa va asumati faptul ca va placeti.Sa ne spui ce s-a mai intamplat )) si cei pe care ii irita repetarea mea excesiva a cuvantului "ca.ca" le doresc sa manance toata viata numai ca.cat. have fun!
Da, am uitat sa precizez, si parintii mei si parintii lui stiu de noi2 el a insistat sa vorbeasca cu mama la telefon .
Eu spun ca te iubeste si ca nu va veti despartii... Mai cred si ca este mai orgolios din fire, eu cred foarte mult in treaba cu compabilitatea pe zodii
Ma intreb de ce el nu vrea ca alti sa stie ca voi sunteti impreuna il iubesti te iubeste asa ca... mai bine sa nu fie iubire " secreta" sa zicem asa de ce cu tine ii era rusine sa se tina de brat la liceu si de ce nu ii era rusine sa o ia de brat pe fata aia sau prietena ta habar nu am ce tii infine daca il iubesti si te iubeste nu o sa va despartiti!
AlexEjmecheru întreabă: