Asa si? Avem noi ce face? Copii de 11 12 ani( eu am 13) fac ceea ce vad in filmele cu adolescenti, vor sa fie cool si se distrug. Parintii lor ca sa fie parinti buni ii lasa de capul lor sau, tot copiii aia ca sa fie si mai cool se ascund atat de bine de parintii lor ca nu isi dau seama bietii oameni care investesc in odraslele lor Si as putea sa scriu nenumarate randuri pe tema aceasta. Vad si eu cum colege de la mine din clasa inca din clasa a5a ( sunt a7a) au avut "relatii", altele nu mai stiu cum sa isi puna in evidenta "formele" iar eu ma multumesc cu simpatizatul unuia de la distanta, 9 nu de alta dar vreau sa imi traiesc copilaria, si nu vreau sa mi-o stric cu relatii) altii injura si cand vorbesc fac mereu referire la sex. As fi scris mai explicit insa sper ca intelegi, nu vreua sa scriu prea multe, poate nici macar nu ai sa citesti dupa daca vezi raspunsul prea lung Te inteleg perfect! Ce sa facem? Ii ignoram si ne vedem de viata noastra, sa speram ca isi vaor reveni toate aceste generatii de carton
Prietene te asigur ca asa este lumea inca de inceputurile ei si nici decum de acum! Asa suntem noi oamenii! Asa am fost inca de cind traiam in copaci"Acum pe bune cred ca tu vezi doar partea intunecata a vietii tale si a lumii in care traiesti! Daca vrei sa ai o viata frumoasa si normala iti recomand sa accepti si aceste parti destul de urite ale acestei lumii ca nu ai incotro si nici nu o poti schimba! probabil trecem printr un ciclu destul de intunecat a omenirii si trebui sa accepti realitatea in care traiesti ok? ca altfel vei ajunge .....la nebuni" ok? fa ti viata frumoasa bucurate de fiecare particica si firisor de viata si nu lasa partea intunecata sa ti umbreasca viata!
Sincer, nu-mi pasă. E o idioțenie să te gândești la sex de la 11 ani dar tu ai dramatizat totul în stil telenovelistic. Tu realizezi că nu poți să faci nimic iar întrebarea asta este pusă doar pentru a cerși atenție, nu? Donează-ți veniturile și organiează cursuri de educație sexuală dacă te pasionează atât de mult subiectul și îți ajunge la inimă. Mor când vă văd pe toți că vă plângeți dar nu faceți nimic concret.
Ai dreptate! mare de tot, de cand sunt pe acest site, majoritatea intrebarilor sunt legate de sex, pe de o parte e ceva normal, vor sa-si cunoasca trupul, implicatiile sexului.
Sexul a fost mereu marea ispita a omenirii, de la Adam si Eva si pana azi, nu s-a gasit nici o metoda viabila de a mai estompa acest flagel!
In ziua de azi, tineretul a inteles gresit libertatea, si si-o manifesta din punct de vedere sexual.
Au uitat de demnitate, de Dumnezeu, de tot.
Nu esti inapoiat, la fel gandesc si eu, pacat, mare pacat de copilaria pe care nu si-o mai traiesc cum trebuie!
Fraţilor, nu-s trist şi nici depresiv Conturam doar un aspect al vieţii mai nasol.
Sexul se şi vinde. Sexul este promovat peste tot, prin mass-media. Doar ştii sloganul ''just do it! ''. Este destul de grav, lor li se pare cool şi au impresia că fac ceva matur şi ''de oameni mari''. Suntem controlaţi şi manipulaţi prin sex, de la cântecele comerciale cu temă sexuală promovate, la... mult mai multe chestii.
Traitiva viata faceti ceva bun. o sa mai vreti sa fiti la virsta aceasta dar nu se mai poate atunci ...traitiva copilaria acesti ani sunt cei mai frumosi pina vor incepe grijile...va doresc tot binele din lume
Ma sincer acum daca 1 mai mic de 13-14 ani are "norocul" sa faca sex cu una el se da mare si atunci vor si colegi lor sa faca asa.Sincer eu cred ca e o mare prostie! Sex-ul dupa mine ar trebui facut din dragoste nu asa aiurea cum se face in ziua de astazi.
Dany_Daniel_1998 întreabă: