anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Traiesc un cosmar viu de aproape 2 luni de zile zi de zi.Am aproape 20 de ani si ma framanta un lucru destul de des intalnit aici, am vazut.Deci am intretinut relatii sexuale neprotejate cu partenerul meu pe 14 septembrie stiind ca un urmatoarele zile urmeaza sa-mi vina cm asta insemnand ca am 0% sanse sa raman.Am facut prostia sa ma iau dupa gura altora care sustin (unii fiind chiar informati in domeniu ) ca perioada fertila este in jurul zilei a 14 de ovulatie.Eu aflandu-ma in a 27 a zi a ovulatiei am zis ca nu sunt sanse sa raman, stiu ca am gresit dar deja nu mai pot da timpu inapoi.Deci in septembrie nu mi-a mai venit cm, mi-a venit in octombrie, exact cand/cum trebuia sa-mi vina de obicei.tin sa precizez ca am fost racita jos in perioada aia, si acum mai sunt inca putin, si am fost foarte tare stresat Stiu ca stresul si anexita sunt 2 factori care determina dereglarile hormonale(ceea ce ar putea sa-mi explice de ce nu mi-a venit in septembrie), dar mai stiu ca exista si (impropriu spus) cm peste sarcina.Stiu ca ar fi fost mult mai simplu daca imi faceam pana acum un test de sarcina da va asigur ca chiar nu am putut.Acum sper ca ma poate ajuta cineva si pe mine, pentru ca uneori simt ca clachez psihic, si nu mai am rabdare sa astept pana pe 20 iar sa vad daca o sa-mi vina sau nu. Multumesc anticipat celor care-mi vor raspunde, dar si celor care s-au chinuit macar sa-mi citeasca ce-am avut de zis.

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Te prezinți la medicul ginecolog îi spui situația și vezi ce s-a întâmplat. Ori sarcină ori cu totul și cu totul altceva. Dacă nu vrei să mergi pune dracu mâna și cumpără-ți un test de sarcină.

| h3r a răspuns:

De ce nu ti-ai cumparat un test de sarcina?
Era mult mai usor acum.

Take care.

| December a răspuns:

Bun, pai si nici acum nu poti face un test de sarcina? Ce te opreste sa mergi la farmacie?

| myvoice a răspuns (pentru December):

Sunt mai multe motive, crede-ma pe cuvant.

| Elly7890 a răspuns:

Nu au auzit! ce pretentie sa mai ai la alea de 14, 15 ani daca la 20 cand esti copt la mine nu stii de aceste lucruri banale si destule de ieftine! dar fiecare suporta consecintele numai ca e deja penibil cu atatea intrebari pe TPU oare usnt gravida ca am facut sex neprotejat si etc!

| Ioana_Andreea_1990 a răspuns:

Fata voi sunteti naroade? eu nu va inteleg ce dracu de educatie sexuala aveti? nu ai auzit de prezervative sau anticonceptionale?