Buna Phantom ai avut dreptate in tot ce ai zis.
Nici mie nu imi place ce aud, este stanjenitor sa afli ca traiesti intr-o tara ca asta.Traim intr-o lume ciudata si plina de mistere, mi-ar placea sa existe un fel de vraja care sa faca, ca astfel de oameni sa dispara de pe fata pamantului.Ce parere crezi ca au Rusii despre noi daca vin aici.O tara in care nu exista lege, plina de curve.
Tu degeaba spui si noi suntem de acord cu tine!
Nimic nu se schimba, fetele astea vor continua si mi-e groaza sa ma intreb unde vom ajunge.
Asta e lumea in care traim!
Oribil!
Nu generaliza normal ca in orice tara exista si cu*** si fete foarte cuminti, nu mai ziceti de Romania ca mai oriunde exista asa ceva
Problema ta e ca tu crezi tot ce se scrie pe tpu.ro. 80% din intrebari sunt puse de pustani, care vor sa faca o laba. La fel ca tine.
In intrebarea ta vrei sa pari un mare om cu o etica super-dezvoltata, dar in realitate dupa raspunsul pe care l-ai dat asupra unor afirmatii esti de fapt un putoi mucos, fara nici un fel de treaba sau grija, care obseva el niste lucruri pe care oricum le stie lumea si nu se intampla de ieri, ci de zeci poate chiar sute de ani. Parerea mea, fa-ti laba linistit in banca ta, nu o sa iti lasi pozele gavide.
Un om ca tine, nu se poate reduce decat la injuraturi, spre informatia ta, sunt mult mai mare decat crezi tu si cred ca studiile mele depasesc anii tai de viata cu mult.
Atunci de de te miri ca sunt gravide la 12 ani daca tu esti mare futac de la 13.
Ce vrei frate trebui sa o acceptam asa cum e...
Nu sti zicala ca Romania este tara tuturor posibilitatilor
Intr-un fel ai dreptate.dar daca stai sa te gandesti, fetele de 14 ani care ajung curve sunt cele care sunt prea proaste si lenese pentru a invata si cred ca e mult mai usor sa practice acest lucru...stai linistit ca asta nu se intampla doar la noi in tara.desi e cam al naibi de rusinos sa stii ca traiesti intr-o tara ca asta.