| Limaxx a întrebat:

Treaba e complicata...

E un baiat la mine in clasa care inainte de inceputul verii mi-a zis ca ma place, apoi si-a facut o prietena intr-o excursie, cea mai buna prietena a lui mi-a zis ca de fapt a facut acest lucru ca sa ma indeparteze deoarece eu fiind mai ciudata se temea sa nu rada colegii de el, el nu stie ca ea mi-a zis, se vede ca inca ma place pentru ca se uita insistent la mine si se comporta ca si cum inca ar avea aceleasi sentimente... Ce ar trebui sa fac? Sa las totul balta, sau sa ii zic ca daca ei rad de el inseamna ca nu ii sunt prieteni? Nu pot sa ii spun ca am aflat de la prietena lui aceste detalii pentru ca s-ar destrama prietenia lor, dar atunci cum sa ii zic, PS. nu e genu de baiat timid...

1 răspuns:
| Alex0194 a răspuns:

Poate daca i-ar zice acea prietena (care presupun ca nu e noua lui iubita) ca aceia care rad de el nu ii sunt cu adevarat prieteni. Adevarat poate, fiecare are ciudatenile sale, dar are si calitati. Joaca-ti sansa si daca nu iese nimic macar esti cu inima impacata ca ai incercat. De unde stii? Poate ca va iesi o poveste de dragoste minunata intre voi sau poate nu iese nimic, cine stie... Dar daca vei incerca n-ai nimic de pierdut, poate chiar de castigat. Iti doresc bafta si numai bine