| RzC_2505 a întrebat:

Treaba e urmatoarea: sunt intr-o relatie la distanta momentan cu o fata mai mare ca mine cu 4 ani, ea este in anglia acum la studii, o cunosc bine si bag mana in foc ca nu m-a inselat sau ma va insela, problema e urmatoarea, ea are ganduri serioase cu mine iar eu am doar 19 anistraight face vrea sa se intoarca in romania sa ne mutam impreuna, nu sunt pregatit pentru asa ceva si in plus ea este mai nebuna asa (adica mai emo straight face cateodata) am decis sa ma despart de ea pentru ca nu ne mai intelegeam si ma tot ameninta cu sinuciderea daca ne despartim(eviden ca nu am inghitit)tot face p nebuna cu mine ca nu renunta orice ar fi ca ma cauta peste tot ca eu sunt ultimul ei baiat bla bla bla... chestia e ca nu vreau sa o dezamagesc nici p ea si as vrea sa o ajut sa se puna p picioare dar numai vreau relatie cu ea, intre timp a aparut alta fata in viata mea si nu stiu ce sa fac, am sentimente pentru amandoua, insa ma gandesc ca poate cu cea din anglia voi avea un viitor si nu as vrea sa regret insa st sigur ca imi va pecetlui soarta vreau o parere serioasa, va multumesc

Răspuns Câştigător
| glamour a răspuns:

Ce coincidentalaughing si prietenul meu e tot in anglia si tot asa ma ameninta daca ma despart de ellaughing ca el are ganduri foarte serioase cu minehappy
in fine. trecem la subiect. nu cred ca se sinucide, sunt doar vorbe sa te tina langa ea. pentru un moment ia o pauza si gandeste-te ce simti pentru fetele respective si dupa ia o decizie. Daca nu mai vrei cu fata din anglia desparte-te de ea si nu o mai cauta, nu-i mai raspunde, pana la urma te va uita. Eu cred ca tu de fapt esti putin speriat de seriozitatea cu care vede tipa relatia voastra, faptul ca vrea sa va mutati impreuna, insa asta nu inseamna ca ti-ai pierde libertatea. cred ca te duce imaginatia prea departe, o relatie serioasa nu inseamna ca te tine cineva in lesa, am intalnit mai multi baieti "speriati" de gandurile prea mature ale partenerei insa nu incercati sa le intelegeti. daca nu vrei sa te muti cu ea nu e o problema, spune-i pur si simplu, nu ar trebui sa se supere. nu trebuie sa te pripesti cu certurile, se mai intampla mai ales cand esti la distanta, poate treceti printr-un moment mai dificil dar va trece, si eu ma certam foarte des cu prietenul meu dar a trecut perioada aceea.

4 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Stai cu cea din Anglia. Intre timp inveti tu sa o pui la respect!

| RzC_2505 explică:

In fine fata din anglia stiu ca tine la mine si am cand eram in Romania am stat impreuna deci nu e vorba de mutat aici ideea e ca imi va disturge zilele nu ma inteleg deloc cu ea si e nebuna, insa nu as vrea s-o dezamagesc nu imi place sa fac asta... in fine... va multumesc la toti, si in special glamour, mersi pentru sfat insa la noi e mai naspa(pentru ca ea s-a taiat deja de multe ori si am ajuns la spital cu ea nu o voi mai cauta sper sa fie cel mai bine danke )

| Doodle_8466 a răspuns:

Salz uite nu sunt in masura sa iti dau sfaturi dar stii eu ti-as propune sa vb cu fata din anglia si sa ii spui serios sa te asculte un pic... ii explici ca acolo isi va gasi altul si ramaneti prieteni si sti uh mai bine ce sa ii zici si cu cea din anglia vei avea un viitor pai sti oricum vei gasi o fata poate hciar mai buna ca aia din anglia poate iti poti face viitorul cu asta noua nu se stie frate... dar iti zic ca mai bine ramai cu cea de aici, ok pai uite eu am 13 ani deci eu ti-am spus o parere doar tongue succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer? ar trebui sa gandesti. pana acum vad ca nu ai facut asta