| RoxanaGhost a întrebat:

Treaba sta asa...Totul mergea frumos, pana cand a aparut fosta, iar el s-a gandit sa se razbune pe ea seducand-o[if you know what i mean] si abandonand-o.Eu nu l-am crezut, am vrut sa ma despart de el, dar el nu voia nici in ruptul capului.2 saptamani am suferit enorm...pana i-am zis ca nu mai suport si l-am pus sa aleaga:Ori o pauza de o luna in care sa nu ne cautam deloc,ori despartire definitiva.El a ales pauza afirmand ca nu va tine atat de mult pauza. Dupa doua zile ma cauta incontinuu, iar a treia zi el a zis sa ne vedem dupa ore si sa facem o poza, pentru a o trimite tipei.Ma rog, zis si facut.El ii da poza tipei, ii spune ca pe mine ma iubeste si pentru ea nu simte nimic.In seara respectiva ne-am vazut,chiar daca eu am fost deranjata pe messenger de mesaje de la "sora" ei care tot zicea ca se ocupa de noi si el bombardat cu apeluri si amenintari de la unchiul si fratele ei. Dimineata urmatoare,totul a devenit la normal,era chiar mai dragastos ca inainte(sigur s-a simtit cu musca pe caciula) si parca am inceput sa ne schimbam radical,el incepe sa devina gelos[eu fiind geloasa si paranoia inainte],prea interesat de activitatile mele,se supara repede,daca-l fac sa astepte cand iesim sau daca ii dau seen laughing.Iar astazi colegul lui de munca,un bun amic de al meu,ma compatimise atunci cand i-am zis ce am patit.[Mentionez ca el m-a placut asta vara si il ruga pe un fost coleg de gimnaziu sa-mi faca lipeala cu el]El la momentul acela mi-a promis ca nu-i arata iubitului meu, ce am vorbit de el[Recunosc faptul ca am fost cam nesi si la nervi l-am cam facut albie de porci]. Intamplator el vede ca l-am bagat azi in seama pe tip si nu stiu cum dracu vede tot ce am vb si s-a suparat enorm de mult pentru faptul ca atunci cand am fost in "pauza" cica l-am vorbit pe la spate! Am zis si eu o prostioara, de fapt cam grosolana.Am zis atunci ceva gen:"Am scapat de paduche din curte/de la gard"
Si foarte nervos m-a rugat sa-l sun, l-am sunat si mi-a zis ca azi nu ne vedem ca doar nu as vrea sa ma vad cu un "paduche". Aproape printre lacrimi mi-a mai zis ca s-a simtit foarte prost si ca nu vorbim deloc in seara asta...Cu toate ca e matur[are 20 de ani,impliniti la inceputul lui martie], este un baiat sensibil si emotiv, a fost marcat de niste intamplari neplacute inca din copilarie si poate de aceea s-a simtit distrus pentru ce am zis.Eu as vrea sa-i cer iertare,dar parca orgoliul meu ordinar nu ma lasa,asa cum inca mai am dorinta de a ma razbuna pe el pentru ce a facut candva[cu toate ca si-a cerut mii de scuze, dar nu pot uita].Voi ce spuneti? Sa-i cer iertare sau sa-l las sa-si revina si sa-mi dea mesaj? sad Sunt foarte derutata sincer, nu stiu ce sa fac.Inima si creierul mi-s in razboi... :'(

Răspuns Câştigător
| Iuliana_Andreea_1996 a răspuns:

Cred ca el a vrut sa plateasca cu aceeasi moneda fostei lui.
Adica daca el a suferit dupa ea si el a facut in asa fel sa sufere si ea dupa el.
Si fetele ar mai trebui sa dea orgoliul la o parte, au asteptari doar de la baieti si atat! Si daca as fi fost in locul tau nu as vorbi cu un alt baiat, mai ales cand tu ai cerut acea pauza nu el.
Ai incredere in el.
Pe asta se bazeaza o relatie.
Scuze dar e cam urat din partea ta ce ai zis despre el.

| RoxanaGhost explică (pentru Iuliana_Andreea_1996):

Stiu,nu trebuia sa zic acele lucruri.Mi-a dat mesaj dupa 2 ore si mi-a zis sa-l iert, mesajul era ceva gen:
Eu te iubesc enorm de mult sufletul meu. și eu mai am nervi. stau foarte prost cu nervi iubire. și nici răbdare nu am. dar totuși ne iubim foarte mult. gresim amândoi, dar amândoi iertam...si ne-am vazut dupa. big grin

| Iuliana_Andreea_1996 a răspuns (pentru RoxanaGhost):

Ma bucur pentru voi, poate pe viitor nu se va mai intampla! happyIar tu poate vei avea mai multa incredere in el.

6 răspunsuri:
| Lina1993 a răspuns:

Eu nu stiu cum rezisti tu intr-o astfel de "relatie". E extrem de imatur, in primul rand primele semne ar fi ceea ce i-a facut fostei prietene (un barbat adevarat, trece mai departe si nu se baga in jocuri din astea sexuale sau nu, decat daca are sa-si demonstreze ceva lui). In al doilea rand, crizele de gelozia arata inca o data faptul ca nu e pregatit sa aiba o relatie serioasa, o relatie cu adevarat constructiva e aceea in care evoluati impreuna inspre bine si nu va bagati in belele tot timpul. Mie mi se pare o adevarata telenovela, nicidecum o relatie, ba face aia, ba se razgandeste, ba plange, ba minte. Si pe bune acum, un baiat care a inceput o relatie cu tine prin faptul ca voia sa faca asta pe ascuns fata de iubitul tau de atunci, nu iti da de banuit ca poate nu este chiar asa "matur:" cum pretinde? Nu vreau sa fiu naspa dar el cauta sa i se dea atentie, e nesigur maxim pe el si mai e si neserios pe deasupra. de ce mai stai intr-o relatie care mai mult te chinuie si-ti face probleme suplimentare? lasa-l sa creasca, nu-i mai da apa la moara. Cu timpul va invata sa aprecieze ce inseamna cu adevarat o iubita.

| Kingsley a răspuns:

Eu zic ca sunteti "chit". Lasa-l o perioada uita. Vorba aia "timpul rezolva tot".
In maxim 3 saptamani revine totul la normal.

| RoxanaGhost explică (pentru Kingsley):

Ieri la interval de doua ore dupa cearta, mi-a trimis mesaj ca isi cere scuze pentru ca e nervos in ultima perioada de timp.

| AndCat26 a răspuns:

Prin ceea ce I.a facut fostei lui,el s-a folosit de tine. S.a folosit de tine ca sa o poata face geloasa pe fosta,adica ca sa se razbune. Iar tu ai fost o fraiera ca ai acceptat ca el sa faca o poza cu tine sa.I trimita la fata. Daca era asa matur pentru varsta lui,nu.l mai intresa fosta, nu.l mai interesa sa se razbune pentru ca el trebuia sa fie axat pe relatia voastra, nu sa.I stea gandul la fosta. Iar daca tu ai vorbit cu baiatul ala cand nu mai erai cu el, poate ca nu ai gresit atat de tare pentru ca probabil ai spus vorbe urate despre el de nervi pentru ce facuse. Alta data fi mai atenta cu cine vorbesti, si frumos ar fi indiferent cu cine stai si te desparti sa nu vorbesti acea persoana la toata lumea. Si el s-a simtit prost pentru ceea ce ai facut. Ai putea sa.ti ceri scuze, si sa aveti o discutie serioasa cu ce aveti de gand sa faceti.