Cred ca el a vrut sa plateasca cu aceeasi moneda fostei lui.
Adica daca el a suferit dupa ea si el a facut in asa fel sa sufere si ea dupa el.
Si fetele ar mai trebui sa dea orgoliul la o parte, au asteptari doar de la baieti si atat! Si daca as fi fost in locul tau nu as vorbi cu un alt baiat, mai ales cand tu ai cerut acea pauza nu el.
Ai incredere in el.
Pe asta se bazeaza o relatie.
Scuze dar e cam urat din partea ta ce ai zis despre el.
Stiu,nu trebuia sa zic acele lucruri.Mi-a dat mesaj dupa 2 ore si mi-a zis sa-l iert, mesajul era ceva gen:
Eu te iubesc enorm de mult sufletul meu. și eu mai am nervi. stau foarte prost cu nervi iubire. și nici răbdare nu am. dar totuși ne iubim foarte mult. gresim amândoi, dar amândoi iertam...si ne-am vazut dupa.
Ma bucur pentru voi, poate pe viitor nu se va mai intampla! Iar tu poate vei avea mai multa incredere in el.
Eu nu stiu cum rezisti tu intr-o astfel de "relatie". E extrem de imatur, in primul rand primele semne ar fi ceea ce i-a facut fostei prietene (un barbat adevarat, trece mai departe si nu se baga in jocuri din astea sexuale sau nu, decat daca are sa-si demonstreze ceva lui). In al doilea rand, crizele de gelozia arata inca o data faptul ca nu e pregatit sa aiba o relatie serioasa, o relatie cu adevarat constructiva e aceea in care evoluati impreuna inspre bine si nu va bagati in belele tot timpul. Mie mi se pare o adevarata telenovela, nicidecum o relatie, ba face aia, ba se razgandeste, ba plange, ba minte. Si pe bune acum, un baiat care a inceput o relatie cu tine prin faptul ca voia sa faca asta pe ascuns fata de iubitul tau de atunci, nu iti da de banuit ca poate nu este chiar asa "matur:" cum pretinde? Nu vreau sa fiu naspa dar el cauta sa i se dea atentie, e nesigur maxim pe el si mai e si neserios pe deasupra. de ce mai stai intr-o relatie care mai mult te chinuie si-ti face probleme suplimentare? lasa-l sa creasca, nu-i mai da apa la moara. Cu timpul va invata sa aprecieze ce inseamna cu adevarat o iubita.
Eu zic ca sunteti "chit". Lasa-l o perioada uita. Vorba aia "timpul rezolva tot".
In maxim 3 saptamani revine totul la normal.
Ieri la interval de doua ore dupa cearta, mi-a trimis mesaj ca isi cere scuze pentru ca e nervos in ultima perioada de timp.
Prin ceea ce I.a facut fostei lui,el s-a folosit de tine. S.a folosit de tine ca sa o poata face geloasa pe fosta,adica ca sa se razbune. Iar tu ai fost o fraiera ca ai acceptat ca el sa faca o poza cu tine sa.I trimita la fata. Daca era asa matur pentru varsta lui,nu.l mai intresa fosta, nu.l mai interesa sa se razbune pentru ca el trebuia sa fie axat pe relatia voastra, nu sa.I stea gandul la fosta. Iar daca tu ai vorbit cu baiatul ala cand nu mai erai cu el, poate ca nu ai gresit atat de tare pentru ca probabil ai spus vorbe urate despre el de nervi pentru ce facuse. Alta data fi mai atenta cu cine vorbesti, si frumos ar fi indiferent cu cine stai si te desparti sa nu vorbesti acea persoana la toata lumea. Si el s-a simtit prost pentru ceea ce ai facut. Ai putea sa.ti ceri scuze, si sa aveti o discutie serioasa cu ce aveti de gand sa faceti.
AlexEjmecheru întreabă: