| Nake a întrebat:

Treaba sta in felul urmator:
Am un prieten care si-a facut de curant gagica. Iar acea gagica a fost foarte buna prietena cu mine. Am fost apropiati. Mie mi-a placut de ea am incercat o data sau de 2 dar nu mi-a mers. Si cam vreo 4-5 luni nu am mai tinut legatura nu ne-am mai vazut. Iar acum cand s-a combinat cu prietenul meu am iesit cu aman2 el a cunoscut-o prin mine. Si in ultima vreme incepe sa se uite la mine. A incercat sa ma tina de mana. Eu nu prea as crede ca ar fi vreo sansa. 1% maxim Acum o sa ma luati la rost ca e cu prietenul meu bun. Da dar si el mi-a cam furat vreo 2 fete si nu ne-am certat si nu o sa ne certam pentru o fata. Sta cu cine e mai bun asta e vorba noastra. Daca s-ar putea sa fiu cu ea as avea putina satisfactie voi ce credeti?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

O vorba din popor zice asa; "incercarea moarte n-are", deci.....incearca. Curaj si bafta!

| Nake explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc pentru sustinere

| T0T a răspuns:

Ori ți se pare deoarece o placi și ai tendința să interpretezi fiecare gest neînsemnat ori e cam panarama dar poate merge pentru o aventură dacă asta cauți.

| Nake explică (pentru T0T):

Panarama nu e. Am uitat sa mentionez ca am fost cu cea mai buna prietena a ei inainte sa o intreb poate are lagatura.

| T0T a răspuns (pentru Nake):

Poți afirma că nu e dar o fată la locul ei și care are iubit nu se dă niciodată la alții.

| Nemessys a răspuns:

Daca continua, nu vad de ce nu ai incerca. Dar eu zic sa o lasi in pace ca la cum mi-ai descris tu, mai mult ca sigur e o,, diva" care schimba iubitii mai des decat imi schimb eu chilotii. Deci mai bine las-o ca sa nu regreti mai tarziu. Adica frate... WTF? iesi cu iubitul tau si te dai la prietenul lui? ffs. -_- curva confirmed...