Omg...depinde... daca ti-a curs sange atunci ...sau poate sa nu curga sange ...depinde de la fata la fata...... daca o sa o faci cu el o sa te doara sigur ...sigur s-a mai stramtat locul...
Bafta :*
Chestia cu virginitatea e mai mult o chestie psihologica! Eu cred ca pentru tine conteaza mai mult decat pentru el.Eu as aprecia sinceritatea inaintea virginitatii-dar fiecare cum isi asterne asa doarme!
Bună.
De ce nu ai spus peărinților tăi ce s-a întâmplat cu ani în urmă? Se numește viol!
Cu siguranță nu mai iești virgină.
Înainte de toate consultă un medic ginecolog pentru un examen de specialitate.
Locul nu se strâmtează. Rămâne la fel. Membrana himenală odată ruptă, așa va rămâne mereu. Locul se cicatrizează.
Este timpul să-i spui și prietenului ce s-a întâmplat cu adevărat.
Pa, pa.
Tu esti virgina, fiindca nu ai avut un contact sexual consimtit, asa ca stai linistita. In plus, cred intr-adevar ca prietenul tau nu-si va da seama.
Himen, nu mai ai? Daca mai ai putin... probabil ca o sa mai curga sange... Ar fi bine sa-i spui... toate fostele mele prietene erau virgine(aproape) si daca mi-ar fi zis una din ele ca s-a intamplat ceva asemanator sincer prima data intram la indoieli dar daca iubeam persoana respectiva o credeam.
Nemernicul trebuie sa plateasca! Eventual spune-i iubitului tau numele lui... si cum de te-ai dezbracat tu sa,, bage chestia lui in tine"? Probabil si tu vroiai...
In tine poate sta o frustrare legata de sexualitate... ar fi bine sa discuti cu el chestia asta, si sa te razbuni, doar sa scapi pe cat posibil de frustrare...
Good Luck.
Dece trebuie sa incepi la 17 ani?! Daca tine cu adevarat la tine, va astepta pana la 18 trecuti, sau chiar si mai tarziu! Nu fa marea eroare sa crezi ca daca el va fi primul, va ramane cu tine! Nu risca! Nu merita, si daca va fi asa, vei suferi foarte tare! Locul e sigur stramt! cat despre virginitatea ta, sa stii ca poti sa-i spui ca statistic, se nasc cam 2 fete dintr-o mie fara himen! Dar mai asteapta!, nu te grabi! vei avea numai de castigat! Fii tare!
In primul rand nu are cum sa isi de seama, nu ai cum sa te dezvirginezi de la varsta aia, fara griji o poti face lunistita, ai sa vezi ca o sa fi virgina, cand o sa faci si o sa fi virgina sa m anunti si pe mine si ai sa vezi ca am avut dreptate, succes
Trebuia sa le spui parintilor tai ce s-a intamplat. Locul ala nu se strampteaza.asa ramane.eu cred ca prietenul tau isi va da seama.sau poate cine stie.mai intai ar trebui sa faci un control la ginecolog ca sa fi sigura.si daca intr-adevar nu maie sti virgina, ar trebui sa-i spui prietenului tau ce s-a intamplat, daca te iubeste sigur va intelege.pup.bafta