Pentru informarea ta corecta afla ca sarcina NU se poate forma oricand, oricum, din orice sau practic chiar si...din nimic asa cum este in acest caz. Fiecare fata/femeie dar si fiecare baiat/barbat indiferent de varsta lor, care au ajuns in momentul/sotuatia de a isi incepe viata sexuala, ar trebui sa cunoasca in mod foarte exact si precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a incepe sa intretineti contacte sexuale, sa fii/fiti deja informati ca pentru a se forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca aceste 2 conditii trebuie sa se petreaca in acelasi timp, sa se produca simultan/concomitent si anume : 1-) In primul rand trebuie sa stii ca TU ca femeie poti sa ramai insarcinata NUMAI daca sexul sau masturbarea in acest caz, este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica sexul se produce in 1-a sau in toate cele 4-5 zile situate inaintea zilei de ovulatie, sau chiar in ziua ovulatiei cand exista deja un OVUL VIABIL in uter. Doar in acest caz si acest moment se poate produce fecundarea ovulului de catre un spermatozoid, care poate sa provina NUMAI/DOAR din sperma, NU si din lichid preejeculator. 2-) Sarcina poate lua nastere NUMAI daca sperma ajunge in mod obligatoriu si sigur IN VAGIN (indiferent de cantitate) intruna dintre cele 4-5 zile considerate a fi in perioada fertila. In cazul prezentat de tine reiese cat se poate de clar ca formarea si existenta unei sarcini chiar si pur ipotetice se poate exclude in totalitate, fiindca formarea sarcinii in acest caz a fost 100% IMPOSIBILA din 2 motive si anume : 1. ) joaca voastra a avut loc cu 1-2 zile inainte de a incepe menstruatia adica intr-o zi din; perioada 100% NEFERTILA cand formarea satcinii este de asemenea 100% IMPOSIBILA chiar si daca sperma ajunge in vagin si; 2. ) fiindca degetele tale care este posibil sa fi fost manjite cu sperma nu au intrat in contact cu vulva/vaginul tau ci doar cu chilotii si acest lucru s-a intamplat in perioada 100% nefertila a ciclului menstrual. Pe viitor poate ca nu ar strica sa fiti mult mai informati si mult mai atenti atunci cand va jucati, masturbate si/sau intretineti sex, pentru a nu avea surprize neplacute. Multa sanatate!
Vreau raspunsuri de la oameni care vor sa ajute. Tu nu mi-ai dat niciun raspuns doar "m-ai luat la rost" pentru ceea ce am facut.
Astept raspunsuri de la oameni care vor sa ajute. Tu NU mi-ai dat niciun raspuns, nu m-ai ajutat cu nimic doar " m-ai tras la raspundere " pentru ceea ce am facut
Nu esti insarcinata.
Logic ca te-am luat la rost, de ce nu te informezi?
Daca te-ai informa, ti-ai da seama ca n-ai nici o sansa sa ramai insarcinata.
Trebuie sa ai contact, ejaculare inauntru, trebuie sa fii in perioada fertila si trebuie sa fiti amandoi capabili de a concepe un copil.
Stai calma, nu esti insarcinata.
M-am informat doar ca pe internet sunt atatea opinii diferite incat nu stii ce sa mai crezi. Am vrut sa intreb aici pentru ca pot gasi raspunsuri rapide, pe intelesul tuturor si de la oameni care poate au trecut prin aceeasi experienta. Multumesc de raspuns
Buna! Nu sunt sanse foarte mari sa ramai insarcinata, dar nici foarte mici cel mai bine e sa faci un test de sarcina, mai ales ca menstruatia nu ti a aparut.
Remusopen întreabă: