| semy a întrebat:

Trebuia sa imi vina menstruatia azi sau cel tarziu maine, nu simt nimic ca da sa vina, pot fi gravida daca lui i-a curs 2 picaturi de lichid preejaculator pe chilotul meu? dar eu aveam chilotul pe mine (nu a existat penetrare) stau in stres groaznic pentru ca ma doare mereu capu, menstra imi vine la 30-34 zile maine e a 34 zi sad (la 34 f rar s-a intamplat)

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Daca nu a existat penetrare nu ai cum sa fii.Si sstii de ce iti intarzie?
pentru ca te gandesti ca ar putea fi asta. Daca vrei sa te linistesti tu ia-ti un test de sarcina sa te convingi ca am dreptate. Dar asta pentru linistea ta.happy
Nu te mai gandi si o sa-ti vinawinking.

Pa, pa.

| Азбука a răspuns:

Of! Probleme, probleme! Unele grave, altele... asa ca a ta. Da un mass in lista, cand va veni blestemata aia de menstruatie, sa ne linistim si noi.
Altadata sa-i carpesti cateva perechi de palme, sa fie atent unde-si uita lichidul preej.

| mihaela_7412 a răspuns:

Uneori cand te gand numa la asta si si senzatia ca esti gravida si nu stiu ce nu ai cum linistete si o sa iti vina

| Aura a răspuns:

Nu ramai asa insarcinata, pentru a ramane insarcinta ar trebui ca el sa ejaculeze in tine, ceea ce din cate citesc eu aici nu s-a intamplat. Probabil ai racit,, acolo jos" sau iti intarzie pur si simplu. Dar ca sa fii tu sigura ca nu e nimic grav, fa un test. bafta!