| Li200La a întrebat:

Trebuia sa merg la o intalnire cu un tip dar am uitat, ce ii spun atunci cand ne vom revedea?

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Îi ceri scuze și îi spui adevărul. Astfel, el va aprecia că ești măcar sinceră, iar tu nu va fi nevoie să stai cu teama că va descoperi că l-ai mințit (dacă ai face-o, spunându-i cine știe ce motiv inventat).

| Raniaa a răspuns:

Ii ceri scuze si ii spui adevarul happy

| sofisis a răspuns:

Si eu as merge tot pe adevar

| munteanuionvictor a răspuns:

E bine să fii sinceră.

| LoveSleep a răspuns:

Îi spui că nu te interesează.

| petitconseil a răspuns:

Prefa-te ca nu ai fost sigura daca intalnirea era chiar aranjata sau ca urma sa decideti daca sa va intalniti sau nu. Spune-i ca tu ramasesei convinsa ca trebuia sa mai discutati ora si ziua exacta.big grin.Iar eu cred ca daca ai uitat de intalnirea aia, inseamna ca nu-ti place asa mult tipul, asa ca la o posibila alta intalnire, tot nu iti va placea asa mult de el.big grin

| Freya1 a răspuns:

Sincer nu prea a parut sa iti pese. Tare asta am intalnire dar am uitat cred ca mai bine nu ii spui chiar asa ca o sa spuna ca te doare in dos de el

| Hammurabi a răspuns:

Spune-i să nu îți aducă flori, să îți aducă un flacon de lecitină. rolling on the floor

| Ara997 a răspuns:

Oricei-ai spune tipul o sa si dea seama ca te doare la 14metri de el si ca mai aveai programati catziva in ziua respectiva.