Wooow km lung rezumatul
Te inteleg, ai ales bine sa lasi tootul de la sine! unul din sfaturile mele e sa nu mai fi asa sufletista sti tu "basme" etc, si nu il mai stresa cu mesajele "ce fc?; unde esti?; de ce nu imi mai raspunzi?; fi un pic indiferenta arata ca tu esticea care trebuie sa fie agatata, vrajita etc, ispiteshtel bine, fi impulsiva cand trebuie si lasa sentimentele pentru mai tarziu! Succes
360 grade inseamna sa fi la fel ca inainte ca e o rptatie completa sa te schimi partial inseamna 180 grade mai invata mate/
Mda trist ce spui si in mod normal nu ai cum sa te schimbi in 2 zile asa.
Ce poate fi sunt urmatoarele:
Ori a aflat ceva legat de sanatatea lui sau a unui din persoanele lui dragi care in mod normal l-ar afecta foarte mult.
Ori a aflat ceva despre tine care nu stie daca e adevarat sau nu si asteapta sa vada cum vor decurge lucrurile.
Oricare dintre ele ar fi eu totusi cred ca ar trebui sa comunice cu tine, asa ar fi normal.
Fara sa iti spuna el concret, nu ai cum sa stii, poti doar banui...
Poti sa ii spui ca tu nu mai poti continua cu el asa, fie iti spune ce are fie incheiati relatia, te distrugi pe tine si nu are sens. Intreaba-l si vezi ce spune, daca e indiferent nu e un semn bun, dar altceva nu vad ce ai mai putea face...
Bafta!