| cugetatorul2015 a întrebat:

Trebuie sa recunosc ca nu ma pricep la timide. Fetelor, este adevarat ca o parte din voi deveniti mai putin vorbarete atunci cand va intersectati cu baiatul pe care il placeti? De asemenea, deveniti mai cuminti? De ce? Ce se petrece in acel moment? Sunteti pe alta planeta sau o faceti cu un scop anume? E o stare? E o tactica, o strategie? Sau ce e? Ca de obicei, dau funda.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Las ca isi raspune partea feminina din mine, e ceva logic sa te rusineze persoana care isi place pe uni, da devenim sfante cand dam de baiatul care ne place ba ce intrebare, da suntem pe venus te asteptam pe tine sa ne salvezi
placerea e una dragostea e alta nu ne indragostim de ceea ce ne place, iubirea apare in timp

| neutrino a răspuns:

Doamne, nu stiu cati ani ai, dar ca un om mare gandesti, pui problema foarte matur! Sper ca nu este, si la tine, vorba de o tactica anume, de o strategie!

| OnlineZ a răspuns:

E normal sa fii asa din moment ce compania este foarte placuta.Te face sa te schimbi, te face alt om.

| OnlineZ a răspuns:

Dar nu toate sunt la fel, eu de exemplu ii fac capul mare lu gagica-meu. Vorbesc mult si la fel si la inceput doar ca la inceput nu apucam sa vorbesc prea mult pentru ca ma saruta prea des ....Nu ca acum s-ar fi schimbat ceva big grin!

| Vokii a răspuns:

Unele devin mai vorbarete atunci cand se intalnesc cu baiatul pe care il plac pentru a le observa.Altele devin tacute si nu stiu ce sa zica, pentru a nu spune ceva si sa se faca de ras in fata baiatului. Sa stii ca sunt tot pe Pamant, nu pe Marte, Venus, etc. Doar se emotioneaza in momentul ala. Cam atat.