| deutza4comy a întrebat:

Trebuie sa simt ceva acolo jos cand sunt excitata? inainte de actul sexual in sine..help

Răspuns Câştigător
| nicosweet a răspuns:

Nu iubita..nu simti joslaughing doar ca vrei persoana aia.o doresti, vrei sa simti cum se contopeste trupul tau cu al lui..sa-l simti cat mai aproape de inima. vrei sa-l strangi in brate...nu stiu exact exact sa-ti explic.dar intelegi ce vreau sa zic? adica intelegi, esti fata destepta:*

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Trebuie să fii udă; adică lubrefiată! Pentru a simţi ceva acolo, lasă partenerul să te penetreze şi să vezi atunci ce mai simţi nenică! Dacă ai baftă să fie şi bine dotat, vei ajuge-n culmea fericiri, extaz maxim! Să fii iubită maxim!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Trebuie sa simti umezeala.

| pursisimpluAlex a răspuns:

Trebuie sa te simti uda laughing

| nicosweet a răspuns:

Pai nu neaparat ca simti ceva jos.dar cand esti excitata, simti ca ai vrea sa devorezi persoana de langa tine, simti ca vibrezi exact ca un telefonlaughing simti ca intra ceva, un fior in tine..nu stiu exact sa ti explic..nu prea se explica in cuvinte chestiile astea.dar macar intelegi ce vrreau sa zic?

| deutza4comy explică (pentru nicosweet):

Pai asta simt.dar credeam k trebuie sa simt si altceva...de asta..ms..pt asta poftim funda.laughing

| nicosweet a răspuns (pentru deutza4comy):

Nu iubita..nu simti joslaughing doar ca vrei persoana aia.o doresti, vrei sa simti cum se contopeste trupul tau cu al lui..sa-l simti cat mai aproape de inima. vrei sa-l strangi in brate...nu stiu exact exact sa-ti explic.dar intelegi ce vreau sa zic? adica intelegi, esti fata destepta:*