N-o sa-l uiti, orice ai face.Il iubesti si-o sa-i porti amprenta in suflet,toata viata.
Asa ca,incercand sa-l uiti,inchide-l intr-un compartiment al sufletului tau,scrie interzis pe el, aduna din tine ruinele care ti-au mai ramas si incearca sa-ti continui viata.
Si, ia-o incet.Invata din nou sa zambesti singura,adu-ti aminte de cea care erai candva si incearca sa regasesti ceva din nervul si voiciunea ta de atunci.O sa-ti ia mult,procesul e lung si dureros, dar vei supravietui.
Stiu prin ce treci, mi-e greu sa prevad pana si cu ochii mintii chinul de care ai parte.
Sa ai multa putere.Sa nu te schimbi.
Doar sa te gandesti ca poti.Pentru ca poti!
E greu sa uiti un baiat. eu stiu asta din propria experineta.inceputu e greu pentru ca nicio fata nu trece usor peste o despartire mai ales daca a tinut la aceea persoana. ca sa-l uiti gandeste-te ca nu a fost bun pentru tine. ca nu are ce cauti tu nu are calitatile necesare. Distreazate, vorbeste cu prietenele tale, bea un suc nu sta in casa sa te gandesti la el la faptul ca nu mai sunteti impreuna; baietii sunt cu carul cand o sa te indragostesti de altu o sa l uiti pe fostul si ca sa-l uiti asculta muzica vesela plimbate. ocupati timpul. incearca sa cunosti baietii noi oamenii noi si iti va fi usor sa treci peste! sper ca te-am ajutat pup! o zi frumoasa.
Salut.sincer eu la moment la fel ma aflu in situatia asta.Ma simt ignorata si refuzata, mi-e frica sa-l uit. Incearca sa ii arati putina indiferenta si el iti va duce lipsa asta numai in cazul daca i-a placut de tine.Eu la fel voi incerca sa fac la fel cum ti-am spus si tie.Si nu uita ca daca un baiat ne arata ca e indiferent nu merita sa ii arati in continuare ca iti lace de el. Tine-ma la curent.Bafta.
Dap,iubirea e chioara uneori.Asta e,se rezolva cu operatie.L-ai scos din viata ta, esti constienta ca nu merita, lupti sa il tii la distanta. Operatia a fost facut cu succes .Ei bine nu s-a terminat...stii,partea a doua:recuperare. Cere timp, sacrificii, durere uneori.Cum te mentii,cum lupti? gandeste-te la el ca la o boala. Daca revine nu este mai bine. Zilnic,teama ca nu te iubeste, teama ca o sa se termine, neintelegerea...
In timp o sa il uiti si in timp o sa gasesti un el care nu o sa se comporte asa.Asteapta! Nu il aduce inapoi daca nu merita...
Dupa parerea mea,iti va fi destul de greu sa-l uiti,din moment ce tot el a ramas in sufletul tau inseamna ca il iubesti foarte mult,e destul de complicat pentru ca orice am zice noi,nu te va face pe tine sa-l uiti sau sa-l scoti din inima ta,poate ca e iubirea vietii tale, si poate ca intr-o buna zi o sa-si dea seama ce a pierdut, o persoana care il iubea sincer.Ca un sfat,sa nu stai cu altcineva ca sa ii faci lui in ciuda,mai bine mai discuta cu el,poate e de acord sa se schimbe pentru tine,poate realizeaza ca te iubeste si el si ca tu esti persoana cea mai potrivita pentru el. Sper ca nu o sa te faca sa suferi sau sa-si bata joc de tine,pentru ca imi dau seama ca tu ai sentimente foarte sincere pentru el,si e greu,foarte greu sa-l scoti din inima,minte si suflet.Dar din pacate,unele persoane cat ai incerca sa discuti,nu-si da seama de ce poate pierde, si poate ca peste o perioada de timp vei intalni pe cineva si atunci itit vei da seama singura ca acele sentimente nu erau chiar in inima ta, si ca erau doar in mintea si in sufletul tau.Totusi,eu sper ca va realiza acum ce a pierdut,o iubire adevarata,pana nu va fi prea tarziu,pentru ca asa te raneste si vei suferi, iar cand isi va da seama, poate nu o sa mai fie loc in inima ta.Mult succes, astept raspuns cu ce s-a mai intamplat, macar un mesaj.
Pai tuvreai sa-l uiti? daca da nu te sfatuiesc sa incepi alta relatie doar ca sai faci in ciuda lui sau pentru al putea uita asta dinn contra va va face rau amindurora.In al doilea rind ati fost impreuna? Daca da at afla daca inca te mai place intreaba de cineva si vei afla daca nu fii atenta la gesturile pe care el le face in preajma ta daca esti sigura ca te place fa tu primul pas cati baietii is mai putini curajosi ca fetele dar daca nu te place at resemneazate ocupati timpul c altceva si i nncerca sa uiti nu incerca sa faci prostii multi de ex. incerc sasi taie venele mai acorda timp invataturii gasesteti un hobby sper sa tea jute sfaturile mele succes Funda?
AlexEjmecheru întreabă: