| elelov a întrebat:

Trebuie sa vorbesc cu cinevacrying am plans azi vreo 4-5 si inca nu ma pot opri. nu am mai putut sa ma abtin si am facut o criza afara in cartier. m-am certat cu prietenul meu. de fapt ma certam singura. va rog lasa. ti. mi un mesaj un id ceva sa vorbesc pe privat. Sunt cu D. de aproape 7 luni eu il iubesc tin la el foarte mult, de fapt pot spune din pacate ca am facut o obsesie pentru acest baiat. Inainte nu ma lasam usor si aveam si eu orgoliu si niste principii. dar acum toate s-au dus nu pot sa ma mai controlez. In ultima vreme s-au intamplat multe, de fapt in toate cele 7 luni au fost lucruri foarte urate. Altii cred ca s-ar fi despartit. In primele 5 luni de relatie pot spune ca D. era mai insensibil ca mine si mai indiferet, dar apoi lucrurile s-au schimbat. De cand a inceput vacanta am devenit putin plicisita sa ies mereu numai cu D, desi ma distrez cu el. Si am inceput sa par indiferenta, el a observat si imi reproseaza zilnic ca nu il mai iubesc si ca m-am plictisit de el si ca ii e frica ca ne despartim. Cu toate acestea eu nu pot fara el, conteaza ce simt nu cum ma comport. Azi ne-am certat dintr-o prostie si telefonul lui a ramas si nu am avut cum sa dau de el toata ziua. Eu eram cu feteele in cartier, iar el cu baietii si pur si simplu a trecut pe langa mine lasandu-mi doar o privire amuzata. SI de aici incepe marea mea problema ma care vreau sa i-o impartasesc cuiva.va rog mult help

3 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Mare prostie ai zis ''conteaza ce simt nu cum ma comport.''.
Deci eu daca iubesc o fata, conteaza doar ce simt si nu cum ma comport cu ea, nu? Adica as putea s-o bat si sa-i fac ce vreau, ca asta nu conteaza, nu?
Mare greseala. Gandeste-te si la comportamentul tau. E foarte important.happy

| coliflor a răspuns:

Mare problema ai, astea sunt nimicuri de pustani stai in banca ta si nu mai fa din asta o tragedie, maine e o alta zi...

| RedDragon86 a răspuns:

Alex_iftimiciuc.Poti sa te bazezi pe mine pentru ca am trecut prin aceeasi situatie