Buna, se poate si prin inseminare artificiala, insa in mod normal si natural, doar daca faci sex poti sa ai un copil care sa fie al tau.Presupun ca ai o varsta destul de frageda de pui o astfel de intrebare...
Fetitzaciudata a răspuns:
Sexul e pentru a face copii, dar mai nou se face pentru a simti placere.
- Pe cuvantul tau?!?
Păi 1. Dacă vrei să fie al tău şi al iubitei tale da.
2. Se poate prin înseminare artificială de către un donator de spermă.
3. Poţi adopta.
FantaSZy.
Cred ca se va rade de tine ca ai pus acesta intrebare, insa esti aici ca sa pui intrebari si noi sa te lamurim.
da! nu poti avea un copil decat daca faci sex si barbatul ejaculeaza sperma in vagin.
papa
Te duci la ginecolog cu iubita si ii baga s***** ta in vagin
daca ma intelegi
cu toate ca nu stiu de ce vrei asta.
Mai... a mai fost un caz.in care vinovatul a fost "sfantul duh"... dar in zilele noaste.nu cred ca e cazul
Nu! Vine barza si iti da un copil.
Tu ce crezi?
Normal cat trebuie sa faci sex ca sa ai un copil.
Nu te lua ma dupa astia ca te mint, auzi cica sex ca sa faci copil doamne fereste...
Trebuie doar sa ii pui mana acolo jos.
Nu neaparat
Iti pui o dorinta inainte sa te culci si a2'a zi dimineata iubita ta o sa te sune de la spital ca naste
Normal ca trebuie sa faci sex
Nu neaparat poti sa ii trimiti o scisoare lu Mos Craciun sati aduca vreo 2 macar... Asteapta vei creste si vei intelege.
Acum depinde ce sex ai. Daca esti M cu siguranta nu o sa ai, oricat de mult sex o sa faci. Mai e alternativa sa fii femeie si sa fii intr-o perioada fertila si sa existe o ejaculare. Si spermatozoizii sa fie de calitate, la fel si ovulul. Apoi mai poti apela la inseminare in vitro (daca esti F). Sau poti infia. Sau mai poti sa furi unul, doi. Bafta la ales.
Nu neaparat...
poti sa si infiiezi copii
sau poti face un copil si prin tratamente
lunathemoon întreabă:
YoAnNa întreabă: