| MrsDeee a întrebat:

Trec clasa a 9 a și mă tot gândesc cum o să fie la liceu.

În generală mă îmbrăcam vu o pereche de blugi și vreo 2-3 bluze (într-o săptămână) dar acum o să râdă de mine (colegii) dacă vin îmbrăcată cu aceleași haine.

E adevărat?(lucrul ăsta mi l-a spus o fată )

Trebuie să mă îmbrac în fiecare zi diferit?

Răspuns Câştigător
| Habbsha a răspuns:

Indiferent că vorbim de generală sau liceu, peste tot o să găsim oameni care să ne judece din diverse motive. Și da, o să întâlnești și în liceu persoane care se vor amuza pe seama faptului că vii îmbrăcată în aceleași chestii mereu. Dar știi care e partea bună? Că poți să fii indiferentă la toată situația asta și să nu-ți pese.
Acei oameni dau dovadă de prostie și nu merită atenția ta din moment ce te judecă pentru ceea ce ai decât pentru ceea ce ești. Deci, de oamenii ăia nu o să ai nevoie. Și să nu-ți faci griji, o să legi prietenii frumoase și asta nu pe baza a ceea ce porți. Atâta timp cât îți îngrijești corpul și haine pe care le ai, nici nu o să conteze a câta oară pe săptămână porți un tricou.

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta ce atroce! tu porti doar 2-3 bluze pe saptamana? dumnezeule in fiecare zi trebuie purtata o HAINA NOUA. la liceu OBLIGATORIU vestimentatie varoata. umbla POLITIA MODEI prin licee, ATENTIE! draga domnisoara te astepata cea mai nebuna etapa a vietii tale unde vei inavata sa traiesti maxim viata

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca este de ajuns si cele 2-3 bluzite, atat vreme cat le schimbi zilnic si le speli pe cele purtate.

Fata care ti-a spus ca vor rade altii de tine este o proasta, care vorbeste fara sa gandeasca.
Eu te-as sfatuii sa ocolesti prietenia cu fata care ti-a spus asta, pentru ca nu are o infleunta buna asupra ta, ea fiind una din cele care vor rade de tine, tocmai pentru faptul ca ti-a spus asta, deci, nu-i pasa de prietenia cu tine, ci vrea sa rada de tine.

| mihai69 a răspuns:

Nu e musai. În plus, ai putea să-ți faci o prietenă și să mai schimbi hainele cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si asta cam asa e.

| sir sanjei a răspuns:

Eu am purtat vreo 4 sau 5 perechi de jeansi tot liceul si nu am suferit.
Cred ca o sa te descurci cu 3 bluze!

| tiranul a răspuns:

Eu trec pe a 11a si iti pot da niste sfaturi: incearca sa arati cat mai bine (sa te ingrijesti), nu neaparat sa vii cu alte haine in fiecare zi dar sa arati ok cu hainele pe care le ai.Si incearca sa arati ca te preocupi de aspect.In rest bafta.

| Zuzii22 a răspuns:

Poti sa mergi si 2 zile cu aceeasi blugi dar bluze diferite, nu o sa rada lumea de tine

| Bogdan_Mihai_1972 a răspuns:

Sunt clasa a 9a si nu este detoloc asa, ba din contra trebuie sa fii cum iti place tie sa fii nu cum vor altii.