| Lizzy1993 a întrebat:

Trec la subiect - manevrarea unui penis necircumcis. Sunt o femeie de 27 de ani, in vizita in Romania pentru 2 luni. Locuiesc in Statele Unite de la varsta de 4 ani dar vin in Romania din cand in cand. Asta e relevant intrebarii mele. Toti barbatii cu care am fost in USA au fost circumcisi. Sincer nici nu m-am gandit prea mult la asta pana ce am venit in Romania.

Normal ca imi place sa ma distrez, inclusiv sex. Pana acum, barbatii cu care m-am culcat aici in Romania aveau penisul necircumcis. Nu ma deranjeaza in niciun fel - intrebarea mea se adreseaza barbatilor. Am observat ca varful e mai sensibil decat la barbatii circumcisi, ceea ce inseamna ca am fost mai atenta in timpul sexului oral sau handjobs.

Altceva ce ar trebui sa iau in considerare? Multumesc!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti doar un troll obosit si plictisit.

| DeathIncarnate a răspuns:

Ce tarfulita esti, pacat ca nu face covid-ul din tarfa gospodina, tie tot gandul la salam ti-a ramas, sa ma rog ca tot chipurile esti din US...salamihappy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se pare că în USA ai dat doar peste perciunați.

| mihai69 a răspuns:

Doar unii sunt mai sensibili.
Dar în principiu nu e totuși nicio diferență.
Adică nu are instrucțiuni de folosire diferite față de unul "tăiat împrejur".

| Dandinelle a răspuns:

Cel mai simplu e sa vorbesti cu el si sa te confesezi, e mai usor sa-ti arate partenerul ce ii place decat sa explicam noi pe-aici. Sunt mai sensibili, dupa cum observi si reactiile proaste pe care le mai intalnesti pe TPU happy. Sa revenim, zona e mai sensibila, pielea e mai sensibila, deci sa fii mai blanda, foloseste lubrifiere etc.

| jj7700 a răspuns:

Esti in vizita in plina pandemie si ai contacte sexuale in conditiile in care lumea sta acasa? Hmm. Sigur nu e bullshit

| CiprianSep7aru a răspuns:

Circumizeazal tu!