Taraturi ca ea sunt multe crede-ma si scuza-ma de limbaj, in nici un caz nu mai incerca sa vb cu ea pentru ca nu ai cu cine ai 2 variante ori o ingnori ori o scuipi si ii futzi si 2.Bafta dar acea persoana nu merita dragostea ta cand face asemene lucruri.
Data viitoare fi tu mai aldracului si pacat zic eu sunt cam in aceeasi situatie ca a ta nu mai cred in femei parca toate sunt asa.
Mai direct... e o catea
nici nu merita sa o mai suni, sa te mai interesezi de ea
nu te merita
in ciuda varstei... e genul de fata care crede ca are lumea la picioare, se crede frumoasa, te-a vazut ca o iubesti si ce-a zis.``ia sa ma joc putin``
si gata.sunt o grama de ****** de genu ei
nu ai dupa ce sa iti para rau, las-o!
La 17 ani inca inveti ca nu trebuie sa pui suflet decat atunci cand acea persoana merita cu adevarat! Este clar ca dorintele ele nu coincid cu ale tale, iar un astfel de om care isi bate joc de de sentimente, nu merita atentia!
E clar ca si-a cam batut joc si a vrut sa te umileasca, in locul tau nu as mai cauta-o niciodata, poate ai fost doar o aventura pentru ea si are nevoie de cineva mai matur, nu-i mai cere explicatii, nu ai de ce s-o cauti, las-o in pace si nu te umili mai mult, ia-ti gandul de la ea, nu era de tine!
Pai si eu radeam cu pofta cand ii dadeam pumni in bot la "fostul" ei prieten... Uneori trebuie sa fii masculul dominant, dao dracu ☺ e clar ca isi batea joc de tine daca a facut asta, stiu ca te simti tradat! Eu zic sa iti gasesti alta, mai de varsta ta frate. 16-18 ani! Sa ne anunti ce ai mai rezolvat
Frate nu dispera, dupa statisticele facute sunt 7 fete pe cap de barbat, e greu sa treci peste asa ceva, dar viata merge mai departe, data viitoare fii mai atent.
Sfat:mergi intr-un club si fa-ti de cap, nu merita, traieste ziua de azi ca si ultima
Pai o problema e ca uh esti mai mik decat ea la varsta si ca poate iei nu-i pasa de tine acum cand e cu fostul ei prieten
mii de scuze pentru ce ti s-a intamplat
am trecut si eu prin astea
Exact, acea persoana nu te merita si vei intalni pe cineva care sa te aprecieze cu adevarat!
KatiMe27 întreabă: