Daca il iubesti, vrei ce e mai bun pentru el si ii accepti alegerea. Se pare ca lui ii este mai bine fara tine, iar pana la urma conteaza cel mai mult sa fie fericit. Cred ca marea ta problema provine din faptul ca te crezi "prea perfecta" si "il accepti" pe el, asa cum este, adica ai impresia ca este inferior. Dragostea adevarata suna cam asa: "este perfect pentru mine si ma accepta asa cum sunt, desi am multe defecte". Tu esti pe pozitie opusa, asa ca eu cred ca nu-l iubesti cu adevarat, plangi doar din orgoliu ranit, ca el imperfectul te poate refuza pe tine, perfecta.
Bună.
Este fostul prieten de nu-ți acordă nicio șansă?
Ce preferi, o suferință pe un timp scurt sau o depresie pe viață? Oare merită? Cineva este foarte orgolios! Ai ghicit, el este.
Nu te mai uita înapoi, nu te merită și nu mai asculta în gura lumii.
Pa, pa.
Nu e vorba ca doar tu să-l placi ci să te placă şi el pe tine. Nu există că alţi ţi-au zis că eşti perfectă pentru el, contează ce simte el. Dacă ţi-a spus că nu vrea nimic de la tine, gata asta e, treci peste. Revino-ţi. Nu încerca nici să-l uiţi nici să nimic. Doar comportă-te normal. Baftă!
Perfecta ma refer la faptul ca ne potrivim.nu vreau sa se inteleaga gresit.si la chestia cu defectele am vrut sa pun in evidenta faptul ca il iubesc indiferent de cum este el
Incearca sa fii obiectiva si sa iti raspunzi la urmatoarea intrebare: Ce ai face daca un baiat iti spune ca te iubeste si nu poate trai fara tine, iar tu nu simti nimic pentru el sau mai rau, simti repulsie?
Exact... dragoste cu forta nu se poate. Mergi mai departe, oricat ti-ar fi de greu.
Ai spus cu totul si cu totul altceva, ar trebui sa fii atenta la adevaratele tale sentimente. De ce nu-ti da nici o sansa, ce-ti reproseaza? Cat din acele reprosuri sunt reale? De ce esti dispusa sa-i sacrifici vointa numai sa fie al tau? Il vrei cu orice pret, chair cu pretul fericirii lui? Ce e mai important pentru tine, fericirea lui sau a ta? Sunt intrebari simple. gandeste-te sincer la raspunsuri. Daca esti sincera cu tine insati, vei vedea ca nu il iubesti, esti doar posesiva si incrancenata sa-l ai. Si, cum spunea Wildthing: daca tu ai simti repulsie (motivata sau nu) pentru un barbat care te-ar iubi la nebunie, te-ai sacrifica? Ai accepta sa fii cu el si sa-i oefri tot ce are nevoie neprimind nimic in schimb (fiindca ai repulsie)?
Daca plangi si speri pentru un baiat fa asta incontinuare.Noi nu meritam excroci sentimentalii.
Si eu am trecut prin asta dar nu i-am zis persoanei respective ca o plac,, dar de undv stia deja; oricum la mine a durat un an si ceva...nu 3 luni, trebuie sa te gandesti ca viata merge inainte.Baietii umbla dupa fete...nu invers.Nu incerca sa pari nerabdatoare in fata lui, fii calma
Mai, eu zic sa'l bagi undeva spus asa...mai pe romaneste...mai sunt destui baieti pe lumea asta desi ca sa'l uiti, nu vei reusi decat cand te vei indragosti de altcineva succes take caree
Buna Anto! :* Sincer, stiu prin ce treci. e o perioada urata, plina de intrebari, sperante. Incearca sa-l uiti. La inceput va fi greu ...Iesi cu prietenele tale in oras, distreaza-te.esti tanara profita de asta . O sa-l uiti doar atunci cand o sa gasesti un alt baiat pe care-l o sa. l placi. O alta solutie. nu cred ca e, din pacate.
Si sa stii ca mereu roata se intoarce!
Buna! poate ar fi momentul sa intorci roata stiu ca o sa-ti fie greu dar incearca sa-i arati si u putina indiferenta. el crede ca poate sa faca ce vrea cu tine incearca sa-i arati ca nu-i asa incearca sa fii putin mai tare sa nu te mai vada ca o persoana slaba. fa un efort sa-ti schimbi putin atitudinea fata de el sunt sigura ca daca va vedea ca nu-ti mai pasa asa mult de el si etc. se va gandi ce a pierdut.si apropo el pierde nu tu. u ai castigat aprecierea tuturor ca ai marturisit ce simteai unei astfel de pers si nu multi o fac in ziua de azi. daca il iubesti cu adevarat incearca sa lupti si cu alte arme lasa cosmarurile si tristetea la oparte si gandeste-te cum sa-l cuceresti.nu te da batuta si nu uita putina indiferenta nu strica.multa bafta!