Coșurile o sa ți treacă, poate era bine sa mergi la un dermatolog îți dădea un tratament și rezolvi mai repede problema. Cat despre dragoste fiecare a mai suferit, a mai avut dezamăgiri, dar nu se termina lumea cu un băiat, după ce trece un timp apare altcineva și suferință rămâne în urma, ai răbdare ca nu o fii situația asa neagra cum crezi tu, se vor rezolva problemele într un fel sau altul. Capătă un pic de încredere in tine schimba ți atitudinea, ai fost o fata descurcăreata, ai plecat în Anglia singura, ești mai puternica decât crezi
Unde e drama daca te desparti de el? stai cu el ca e drama si isi place, un om normal nu ar sta in asemenea relatie
Ti-am mai spus si la intrebarea anterioara.
Du-te acasa daca poti, daca nu mutatea.Nu este usor sa pleci dupa 5 ani, da e mai usor sa stai sa te chinui si sa isi bata joc de tine? Nu stiu cum gandesti asa.
Eu am plecat dupa 8 ani si acum sunt bine si intr-o alta relatie.Nu am murit, nu am ajuns cersetoare pe strada, nu am ramas singura si a nimanui si si eu am defectele mele.Dar uite ca faza cu cine te iubeste te iubeste asa cum esti, sau pentru ce esti nu pentru aspectul fizic se adevereste.
Ne ai pa noi; prietenii care te incurajam, te intelegem si incercam sa-ti dam speranta ca totul se va rezolva; chiar de, uneori te criticam pentru naivitatea ta. Fii tare, asa cum esti si cum ai demonstrat in mii si mii de situatii!
Eu sunt aici, poți vorbi cu mine.
Omul ăla, draga mea, nu te merita.
Știu că i greu, dar nu imposibil.
Vita noastră nu depinde de un om! Tine minte asta!
Da la încolo, va vedea cu timpul ce pierde.
Nu te mai consuma.
Și da, vorbele sunt uneori de prisos, dar poți, tu poți să mergi înainte!
Pai sa nu vina sf lumi ca fata are cosuri
Toate fetele avem coșuri, nu se sfârșește lumea acum.Ray ai dreptate.
Esti paranoica si gelosa, tu crezi cã daca iti apar 2 bube pe fatã se desparte de tine, nu simti cã inebunesti. Esti deja nebuna de legat de aceea Nu merge, ti-a si spus "nu ai incredere in tine
Asa este, nu am. chiar deloc." Bine ca recunosti esti paranoica si geloasa, nimeni nu stã cu o NEBUNA care provoaca certuri si drame.
Ce pot sa spun, multumesc frumos!
Eu spun ca ar trebui sa ridici capul sus și sa încerci sa treci peste tot. Fii tare, ești o fata puternica, mergi acasă, fa-te frumoasa, machiază-te, schimba-ti lookul sa vadă ce frumusețe de fata a pierdut. Treci peste, băieți sunt milioane, suflet ca tine mai rar. Totul vine din interior, dacă gândești pozitiv Ti se vor întâmpla lucruri pozitive, dacă gândești negativ vei atrage negativitate. Totul e de la creier. Hai sa îl folosim spre binele și sănătatea noastră. Promiți?
Pleaca,paraseste-l! Nu mai suferi pentru el, nu merita. Relația asta te-distrus, nu vezi? Esti singura care pune suflet in relatia asta.
Paraseste-l! Refa-ti viata.Nu vezi ca relatia asta te-a distrus? Esti singura care suferă, lui nu-i pasa. Cauta un bărbat care te merita.
Asculta fata in legatura cu fata du-te la un doctor fa-ti un tratament prescris de doctor nu face tratamente de capul tau ca nu e bine
in legatura cu el dal dracu tu contezi cel mai mult daca nu te vrea dal in morti lui parasetel vei plange cateva zile dar iti vei reveni asa e viata si nu te gandi la prosti cum ar si sinuciderea dal in masa pe ala si gata te asigur ca in 4-5 luni dupa ce te vei desparti de el iti va fi mai bine
Probabil ca n-am specificat.Am fost la dermatolog..am si zis am urmat diferite tratamente ..nu de capul meu.
Ai luat Roacutane?