anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trec printr-o perioada aiurea. Barbatul pe care il iubesc si cu care am fost impreuna o bucata de timp, si pe care nu-l pot privi doar ca prieten, imi tot da tarcoale, in conditiile in care el iubeste o alta fata de care s-a despartit dar peste care nu poate trece.( A fost cu ea multi ani inainte sa fie cu mine si a fost o relatie de foarte lunga durata). Noi ne-am despartit pentru ca el a considerat ca asa e mai bine pentru mine, pentru ca nu o poate uita pe ea. Am zis ca nu mai vreau sa ma joc de-a soarecele si pisica in halul asta, mi-ar place sa stau alaturi de el ca amica doar, sa vorbim si sa iesim la un suc, dar nu pot. Tanjesc la mult mai mult decat atat si ma doare ca nu primesc... El stie toate aceste lucruri si cu toate acestea nu vrea sa renunte la prietenia mea. Si totusi imi povesteste de cat de mult ii e dor de ea si ca numai pe ea o vrea ca fie din nou fericit. Am incercat sa il ignor o perioada, dar la un moment dat am cedat, fiindca m-a tot cautat. Nu stiu ce sa fac. Sa il ignor din nou, sa incerc sa il uit, desi imi va fi un dor nebun de el? Sau sa raman alaturi de el, sa ma chinui aratandu-i zambetul meu prietenesc pe fata cand de fapt ce simt eu este iubire? Stiu ca i-ar face bine prezenta mea...si intelegerea mea.si prietenia mea, dar mie nu imi va face bine. Dar pentru ca il iubesc sunt in stare sa ma sacrific pe mine.

4 răspunsuri:
| softdeluxe a răspuns:

Incearca sa'l convingi ca acea fata nu se va intoarce la el daca sta singur sa isi planga de mila. Spune'i ca intr'un fel tu te simti ca si el si poate va intelege in ce situatie esti.

| Filly_6570 a răspuns:

,, Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste" -Blaise Pascal
Nu cred ca are rost sa isi dea cineva cu parerea, situatia e mult prea complexa si informatiile pe care le detinem noi ca outsideri sunt mult putine pentru a ne permite un sfat. Ce cred ca ar fi bine de facut e sa ii adresezi lui intrebarea exact in forma in care ne-ai adresat-o noua se poate ca impreuna sa gasiti raspunsul.

| s62sony a răspuns:

Daca nu cumva e deja insurat, pune mina pe el repede, nu lasa sa treaca timpul, pentru ca daca-l pierzi te vei gindi la el toata viata. Daca e insurat, sau nu te iubeste deloc, uita-l, ignora-l. Nu te merita.

| nicol20 a răspuns:

Nu are rost sa te distrugi pe tine eu te sfatuiesc sa il lasi in pace stii cum este dragostea cu sila nu se face cauta si tu un baiat sa te iubeasca si sa fie doar al tau sa nu mai trebuie sa imparti cu nimeni.Linisteste-te si gandeste-te bine ca asa nu mai poti continua tu doar sa plangi si sa suspini meriti din contra meriti mult mai mult meriti sa fi fericita.Bafta