Eu cred ca a ajuns in punctul in care nu ii mai pasa de tine si nu il mai interesezi. Nu vreau sa sune asa de dur dar asta este adevarul. E posibil ori sa se fi plictisit, ori sa nu te mai iubeasca. Probabil ca sta in continuare cu tine din comoditate. Asta e parerea mea si nu cunosc toate datele dar comportamentul sau nu are nicio scuza. Pe de alta parte, incearca sa nu-ti mai opresti emotiile, nu e sanatos sa tii in tine si nu ar trebui sa-ti fie rusine tocmai de omul cu care ai o relatie. Tot adunand in tine, nu faci decat sa te auto-distrugi
De ce ai plans? daca si el plangea maine erai cu altul, genul asta de barbati fara sentimente va plac
Buna,
Pentru inceput incearca sa-ti exteriorizezi sentimentele si in general tot ce te apasa. Ce ti s-a intamplat tie, ti s-a intamplat pentru ca ai tinut prea mult in tine si te-au doborat situatiile.
In al doilea rand, daca tu ai spus ca ti-ai pus mana la ochii, poate el era atat de obosit incat nici nu si-a dat seama. Stii, exista barbati mai duri carora chiar nu le place sa te vada slaba, dar nu cred ca nu te-ar fi intrebat macar de ce plangi. Nu cred ca ai plans in hohote, ci ca ai lacrimat iar el nici macar nu te-a observat. Daca a adormit e clar ca era obosit, poate chiar atat de obosit incat chiar nu si-a dat seama.
In schimb daca tu esti ferm convinsa ca el te-a observat si nu a facut nimic in cazul asta, zic sa ai o discutie serioasa cu el in care tu sa-i spui tot ce simti, sa ajungeti la un compromis si sa vedeti impreuna daca relatia are viitor sau nu. Tu stii ce simti. Succes!
Asa meritati unele baieti aia de va adora cu adevarat ăi schimbati pe un chip frumos,