Bună.
Nimeni nu se poate opune în fața morții.
Și tatăl meu este foarte bolnav și trebuie să suporte o intervenție chirurgicală zilele următoare. Cât va mai avea de trăit, nu știu nici eu.
Îmi pare rău de tine dar trebuie să treci peste acest necaz și să mergi mai departe chiar dacă lumea ta va fi alb-negru fără el.
Pa, pa.
Imi pare chiar foarte rauE foarte bine sa crezi in Dumnezeu si sa te rogi la el, dar leucemia e o boala incurabila si nu stiu daca are multe sanse la viataTrebuie sa stai alaturi de el in momentele acestea si poate ca va veni un miracol si o sa-l ajutaIti urez bafta:*
Imi pare foarte rau. Discuta cu doctorii si se va rezolva doar daca nu s-a agravat.
Vine o vreme in care toti vom ajunge acolo, pe drumuri diverse. Cel putin fai in asa fel incat ultimele lui clipe sa fie frumoase. Si nu inceta sa speri la un miracol, stii bine ca ele exista. Ai grija de el. Cosmin
Imi pare rau pentru tine. Dar crede-ma e mai bine daca ar muri pentru ca asa ar scapa de durere. Dar poate totusi vor gasi medicii o cale de al mai tine in viata sau de ai rezolva problema. Continua sa crezi in Dumnezeu poate El va v-a ajuta.
Tu stai alaturi de el, chiar daca te doare sa il vezi asa ramai alaturi de el, sa stie ca chiar daca va muri te va avea mereu aproape.
Si incearca sa nu plangi de fata cu el, fi puternica. Pentru ca sincer nu cred ca el ar vrea sa stie ca aceasta durere care se abate asupra lui te-ar putea afecta pe tine. Fi puternica si spera in continuare ca se va face bine.
Speranta moare ultimea, pentru ca daca ai speranta ai si credinta si poate ca El va v-a ajuta.
Sper sa nu il pierzi
Ooooo, doamne! Habar n.am ce sa.ti zic:...doar ca imi pare rau pentru tine.
dar tine cont de ceva: Dumnezeu nu face lucruri degeaba, le face cu un scop; orice nastere, orice moarte, orice dar, orice lucru vine cu ceva, cu un motiv.
Eu zic sa stai cu el cat timp mai are, si sa ii spui cat de mult il iubesti
Chiar imi pare rau pentru tine..
Buna Maria, imi pare rau pentru unchiul tau, iti inteleg suferinta si imi dau seama cat te-a iubit din moment ce erai singura lui "fiica", nu poti sa te pui cu destinul nu poti sa intorci roata, eu iti sugerez doar sa te duci la biserica sa ii aprinzi o lumanare si totusi sa ceri un sfat pentru calmarea sufletului inainte de toate! Iti urez multa sanatate si tie si unchiului tau si forta sa treci mai departe si sa lupti!