Ma bucur ca i-a venit mintea la cap sa spun asa, pai nu e frumos sasi bati joc de cineva, parerea mea nu il iubesti e doar un capriciu, o frustrare interioara, pierderea controlului asupra persoanei manipulate, ceea ce naste o obsesie compulsiva
http://www.umfcv.ro/ccop-tulburarea-obsesiv-compulsiva
Sorry, I didn't really get your point. Nu ai dreptate deloc. Poate a fost o idee proasta sa intreb asa ceva aici.
See ya!
Normal ca dupa tine nu am dreptate e ceva normal sa ignori asta, dupa ce tiai batut joc de el mai ai si tupeul sa vrei din nou sasi bati joc de el, ce castigi ca faci asta? e chiar asa mare satisfactie?
You don't know everything. da, again, proasta idee sa intreb asa ceva aici
Oricum eu am cerut un sfat, nu oameni care sa ma judece. Thx for nothing
Stiu, dar mi e greu mai ales cand ma stiu vinovata. N-am fost constienta ca o sa ma doara asa de tare.
Nu inteleg cum poate un om sa te iubeasca, dar sa aleaga sa plece!
Eu în locul lui aș proceda la fel, de fapt deja am făcut-o față de cineva. Eu înțeleg cum, când cineva depășește o limită deja ți se arde, ți se face completă silă de tot, ți se face practic scârbă. Eu de exemplu am avut motive mai mari ca acesta, dar e complet de înțeles, după un timp ți se ia și depinde cât de tolerant ești dar dacă ești prea mult o dai deja în prostie.
Curiozitațibărbați întreabă: