Depinde cat ai tinut la ea..depinde cat ai iubit acea persoana.Cu timpul speri ca durerea provocata se va ameliora..si treptat treptat nu o vei mai simti.
La mine desi a trecut ceva timp de cand numai sunt cu el, tot nu am reusit sa trec peste durerea provocata de el si de tot ce a lasat in urma lui.Ma dezamagit foarte mult exact cand ma asteptam cel mai mult, desi a spus ca el nu ma va dezamagi niciodata, se pare ca a facut-o.De iertat nu il voi ierta dar nici nu voi uita ce mi-a facut.
Durerea poate ca va trece in timp.Bine,depinde si de cat de rau te-a dezamagit,s-au te-a ranit aceea persoana. Oricum orice dezamagire din partea persoanei iubite doare foarte tare, oricat de mica ar fi ea.
Timpul va vindeca orice rana, insa tot ce trebuie sa facem este sa avem rabdare si totul se va rezolva, intr-un final.
Poate ca durerea se va duce cu timpul, dar de uitat nu vom uita niciodata
Depinde foarte mult de tine, nu e o perioada de timp.
Trebuie sa-ti ocupi timpul cu ceea ce-ti place - net, citit, sport, iesit cu prietenii, multa comunicare in principal.
Sa vrei tu sa uiti si devine natural, sa ascunzi lucrurile care-ti aminteau de acea persoana.
Suferinta ne scurteaza viata, fi fericit si mergi mai departe
Gândește-te la vârsta ta și întreabă-te : are rost să-ți pui această problemă în calcul?
Nu, nu va trece ea, tu vei accepta fapta și vei merge mai departe.
Eu cred ca trece intensitatea durerii in timp. Undeva in suflet mereu vei ramane cu dezamagirea/durerea. Din pacate...
Durerea trece, insa amintiriile raman asta e partea proasta dintr-o relatie care s-a sfarsit.
Trece, dar nu se uita! Viata merge inainte, amintirile triste sa fie o punte de lansare pentru cele fericite. Nu dispera!
Dezamagirea ei trece repede, dar dezamagirea ta ca te-ai lăsat înşelată, sau batjocită, nu trece niciodată, doar înveţi să trăieşti cu ea...
Trece mai usor alaturi de o alta persoana care sa te sprijine moral si sa iti arate ca mai ai multe de facut si n-ai timp sa regreti trecutul
Nu te ingrijora de trecut ca sa ai un prezent linistit, se aplica si cu viitorul succes
Depinde cum e iei... Eu merg pe principiul ca "totul se intample cu un motiv". Eram si eu in postura ta, iar in 2 luni am gasit pe cineva de 10 ori mai bun. Ai incredere! Daca persoana respectiva nu are caracter, fii fericit/a ca s-a indepartat.
Da, sunt fete destule pe această planetă. Vine şi acel moment când dai peste jumătatea vieţii tale, stai liniştit.
Stii cum e zice:totul trece, dar nimic nu trece fara sa lase urme. Nu vei uita, pe viitor o sa-ti fie frica sa nu intalnesti persoane care te voi dezamagi din nou, astfel de persoane sunt la tot pasul, doar trebuie sa ai grija in cine iti pui increderea.Cu timpul o sa te obisnuiesti fara acea persoana dar nu treci peste, mai ales daca tii si esti foarte apropiat de omul respectiv, doar accepti ideea si incerci sa te adaptezi situatiei.Multa bafta si ai grija!