| Rianana a întrebat:

Treci prin viata sau traiesti? Crezi in tine sau nu crezi? Crezi ca toti te privesc cu ura sau ca toti te privesc cu iubire? Crezi ca sa iubesti e rusine sau crezi ca e ceva cu care te mandresti?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Traiesc,invat sa cred,ma lupt sa nu-mi pese, consider ca iubirea e ceva ce se imparte in 2, deci rusinea nu are ce cauta, si mandria trebuie sa fie discretahappy

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Traiesc,cred in mine, nu-mi pasa cum ma privesc ceilalti si marea mea comoara e dragostea.
Si, mi-e nerusinat de bine!

| DenissA15 a răspuns:

Eu ma mandresc ca iubesc. unele pers. ma privesc cu ura.

| LolitaLempicka a răspuns:

Cu siguranta nu toti te privesc cu iubire dar nici cu ura.nu trebuie sa te mandresti cu nimic,este pacat. vorbeste cu un preot, de la el poti afla mult mai multe, folositoare pentru sufletul tau. tinerii de astazi uita de Dumnezeu si sa mai mearga la biserica...este trist

| Rianana explică (pentru LolitaLempicka):

Erau intrebari dintr-un oracol, eu va inrebam pe voi nu era vorba despre mine :s phbbbbt

| papusikk a răspuns:

Esti filozofa sau esti intr-o depresie foarte adanca? eu trec prin viata nu am stiut niciodata sa o traiesc.in mine cred dar nu in totalitate stiu ca ma pot surprinde in orice moment.si nu toata lumea ma priveste cu ura cum nu toti ma privesc cu iubire iar sa iubesti este un lucru cu care sa te mandresti.

| Rianana explică (pentru papusikk):

NUs; filozoafa si nu's intr-o depresie phbbbbt pff erau doar niste intrebari phbbbbt waiting atat si nu era vb despre mine phbbbbt

| papusikk a răspuns:

Ok am inteles. in orice caz in cea ce ma priveste ti.am raspuns.

| lifegame a răspuns:

Eu traiesc viata trecand doar prin ea, cred in mine numai atunci cand altii nu cred, niciodata nu te va vedea toata lumea cu ura, si niciodata toata lumea cu iubire, ma mandresc ca iubesc si iubesc ca ma mandresc!:X