Eu zic ca in licrurile care nu sunt pacat sa il asculti.
Incearca sa fii o sotie buna, dar si sa ii creiezi soatiu, nu are rost sa il intrebi daca e atras sau nu. Mai bine roaga-ts lui Dumnezeu, povesteste-i toate sentimemtele, ranile pe care le ai in suflet, multumeste-i ca El e neschimbator, nu e te respinge, nu te paraseste, te iubeste tot ti mpul si e uncantat mereu de modul in care te_a creat si face minuni in ciata oricui are încredere în El.
Pai nu ar fi fost pacat sa bage banii de pe nunta in masina, care se depreciaza? Cum poate sa fie o sotie buna, daca nu il asculta. Daca omul are o problema de altfel de natura, nu il asculti? nu e omul de langa tine?
I-as sugera sa-si ia de munca si tu la fel, in felul asta nu mai aveti timp sa pierdeti vremea cu prostii, ci sa va construiti un viitor, daca mai aveti sentimente unul pentru altul.
Lucrăm, ca doar cine ne intretine?
Ai citit macar despre ce este vorba?
Bineinteles ca am citit, de aceea -am si sugerat sa faceti ceva cu viata voastra, ca va plictisiti prea mult, cel putin barbatul.
iarta-ma dar dragostea adeavarta nu vien si pleaca, in nici un caz dupa 1 an de casnicie, deci este ceva putred in viata acestui barbat, ori a aparut o alta femeie, ori nu te-a iubit niciodat, doar s-a prefacut.
Astea sunt reprosuri care s-au adunat in timp si acum au devenit tot mai grele, deoarece nu au fost comunicate la timp.Comunicarea este cheia in orice relatie. Dupa 1 an de casatorie cum sa spui asa ceva? Pe ce ai mancat banii daca nu iti cumperi nimic.Lucrati amandoi? De cat timp sunteti impreuna de fapt? Terapie sau divort, tu alegi...
Fetelor stiti sa va alegeti barbatii nu gluma )) Vad numai intrebari din astea cu femei care se plang de barbatii lor, pai ce sa va facem noi daca nu sunteti in stare sa-i alegeti.
Divorț, dacă nu va mai suportați unul pe altul, si mai ales daca te tratează in halul asta.
Wow, 10 zile nu mi se pare ceva extrem. Il tachinezi? esti cu gura pe el? vezi tot timpul doar partea goala a paharului?
Mi se pare ok ca nu ai fost de acord sa bage banii de pe nunta in masina (pentru ca valoarea ei se depreciaza si ar fi fost banii pierduti) asta doar in cazul in care nu aveti nevoie mare sau sunteti dependenti de masina. Asta ca iti reproseaza daca iti cumperi ceva mi se pare aiurea: Happy wife, happy life. Nu m-a deranjat niciodata daca sotia si-a luat lucruri, chiar daca au fost mult prea scumpe... un singur lucru i-am cerut sa nu ia lucruri care sa nu le poate sau sa le foloseasca. Incearca sa il faci sa se deschida, dar incearca o abordare lejera fara sa il pui sub presiune. Worst case scenario are o aventura...
Sincer in căsnicie exista 2 persoane nu doar ce vrea el, e ok sa ajunge-ți la o concluzie amândoi, ți le-a trântit puțin toate astea in fața când l-ai întrebat de ce? Dar fi puternică și sincer eu cred că el vorbește cu cineva de are ideile astea chit că e prieten sau indiferent dar ști încearcă să găsești timp să ieșiți ca amici, prieteni plimbări nu neapărat restaurante, dar locuri in care mergea-ti când va plimbați la începutul relației surprize de astea romantice și copilăroase și nu cauta trecutul in discursuri încearcă să trăiești momentul cu el, fă-te frumoasa, fi amuzanta cu zâmbetul pe buze vezi dacă reușiți încetul cu încetul sa vă apropiați iar, incearcă sa nu intri in spațiul lui lasă-l pe el sa vina daca nu vezi tu daca merita să lupți, nu te uita pe tine
Trimite-mi un mail la giorgio.vecinu@gmail.com - vreau sa iti dau un pont pentru un post de al tau. Mi se pare deplasat sa ti-l trimit public si nu pot sa iti trimit mesaj aici in privat.
Trimite-mi mesaj aici, nu inteleg de ce nu ai putea?
Nu neaparat... dar pot sa iti dau un pont. daca vrei bine daca nu nu. e free choice
Încearcă să mai comunici cu el, dar dacă ai spus că mereu îți reproșează anumite lucruri, eu cred că este timpul fiecare să își vadă de drum. Fiecare om are dreptul la fericire și să fie apreciat/ă. Lângă omul potrivit vei simți mereu iubire și afecțiune. Nu ar trebui să te simți stânjenită în fața lui, stai cu el și spune-i că aveți de lămurit amănunte serioase, încearcă să îi explici ce te deranjează. Seara bună!