Conceptele de "are prieten" si "relatie la distanta" nu prea lucreaza pentru tine.
Chiar daca ati incepe o relatie si apoi pleci in Romania cand nici n-a inceput bine, n-ai facut nici o afacere.
Iar asta cu sfaturile si "un umar pe care sa te sprijini/plangi", renunta la ele, keep it professional. Fii mai rece cu ea, daca te intreaba ce ai fa si tu cum fac femeile "n-am nimic! nu esti tu, sunt eu"
Daca reusesti cumva sa gasesti o solutie pentru ca voi sa puteti fi impreuna, nu te mai comporta ca un prieten, ci ca un iubit
Am incercat sa fiu si mai rece cu ea dar nu stiu, are acel ceva de parca nu ma lasa sa ma comport asa! Cateodata sunt cate 2-3 zile cand nu vorbim, si dupa cand ne intalnim totusi si avem ocazia, sa stau morocanos si sa ma comoport rece? in loc sa filtrez cu ea, sa-i arat ce am eu si nu au amicii ei, sa o fac sa ma simpatizeze mai mult, desi ar trebui sa fac asta doar daca merita, si treaba nasoala e ca in unele zile merita in altele nu
Da cel mai bine e sa-i spun ceea ce simti pentru ea, sa nu mai ascunzi, si sa tii in tine! Asa o sa fie cel mai bine! Daca ea te vrea, o sa fiti impreuna!:*
Si daca nu ma vrea...m-am umilit degeaba! Si daca ma vrea, dupa iar nu-i bine ca nu-mi convine ca locuim departe, deci cam greu sa ne vedem, ea iesa cu multi amici, si dupa in august nu ne vedem deloc si tot asa. Cum o dau nu e bine, e mai complicat ca o telenovela!
Pff,chiar e complicat pai nu stiu astepata si tu, pana cand o sa poti sta cu eaX_x sau nu stiu)
MUltumesc oricum ca ai incercat sa ma ajuti, apreciez
Nu am prea avut cu, ce.
Eu nu cred ca e o problema ca are amici baieti, trebuie sa accepti ca daca este ft. atragatoare atunci baietii se uit dupa ea! Pai eu cred ca ar trebui sa-i spui tot ce simti, ca simti ceva pentru. ea, ceva mai mult decat prietenie! Daca ea zice ca ea nu te place doar ca un amic atunci ar fi bine sa numai fiti nici amici, adica asa o sa fiie mai greu de uitat! Dar daca vrei poti sa fiti doar amici dar asa o sa fiie mai greu! Daca te place si atunci o sa fiie mai greu pentru. ca ea locuieste in moldova iar tu in ro. atunci o sa fiie o mare distanta intr-e voi! Si nu o sa stii cand te inseala sau ce face! Mult succes!
Deci? Concluzia e ca cum as da-o nu e bine.
Nu'sh! E situatie ft. grea! Adica eu iti recomand sa ramaneti doar prieteni!