Da. Dar a fost "vina" mea deci nu am cazut in depresii sau ceva de genu desi am fost putin suparata [ne certam des]. Respectivul nu a mai vorbit cu mine ceva vreme dar acum e ok...
Am trecut prin cateva, unele m-au afectat, altele nu!
Fiecare trece peste in felul sau, nu exista remediu universal!
Chestia e sa ii eviti prezenta si sa incepi sa-l urasti, sa nu il mai cauti, etc!
Heyyy... Da am trecut printr-o despartire chiar de 2 saptamani si intr-un fel ma bucur ca s-a intamplat asa pentru ca am aflat exact pe cine iubeam un fraier... Iar el nu merita iubirea meah asa ca e mai bine fara el. Deja am inceput sa il uit si sper sa il uit de tot
Mai eu am cateva despartiri la activ, cum am trecut peste ele?, simplu, am cautat sa vorbesc cu alte femei, sa imi gasesc refugiul in alte persoana care m au inteles, sa comunic, sa ma descarc
Cu prima prietena m-am despartit pentru ca amandoi simteam ca nu mai merge si ne-am despartit pur si simplu fara certuri intule si fara tiganeala cum fac majoritatea si acum ma inteleg foarte bine cu ea si pot spune ca e cea mai buna prietena a mea. De obicei nu ma afecteza nimic.
A fost penala faza.Stateam cu el de trei luni si vroiam sa ii dau papucii si nu stiam cum sa ii zic.Il chem la intalnire.Vine.Ma pregatesc sa ii zic.Si face el:"Asta vroiam sa iti spun si eu"
Despartirea cea mai dureroasa e cea orgolilor
anonim_4396 întreabă: