Da.
Pentru că doar eu aleg cu cine fac sex, nu sunt la dispoziția oricui, oricine ar fi și oricum.
Nu toti barbati sunt interesati sa se culce cu toate parasutele care ii propun sex din prima.
Pe unii chiar ii dezgusta sau repugna ideea, ca-si folosesc creierul inainte sa accepte ceva ce nu conteaza, fiindca nu-s diperati sa se aleaga cu vreun BTS la pachet.
Exista un mare "depinde", depinde cum arata, cat de ingrijita e, daca are o greutate prea mare, daca dintii o parasesc sau e certata total cu igiena atunci poate sa ramana cu vrutul, voi fi cu refuzul in brate. Si barbatii sunt selectivi, nu stiu de ce s-a intiparit ideea ca barbatii ar tufe absolut orice, nu e chiar asa...
Depinde.De cele mai multe ori nu imi place sa aiba fata initiativa, imi pierd rapid interesul daca este asa de disponibila. Depinde de multi factori, probabil ca desi te-ai astepta sa nu fie asa, si barbatii sunt la fel de selectivi ca si femeile. Asa cum o femeie nu ar accepta usor asa ceva, nici barbatii nu ar face-o
Cum sa o refuzi eu dai in toate pozitiile pana lesina apoi din nou nu se stie cand mai ai ocazia
Dany_Daniel_1998 întreabă: