| Wallace a întrebat:

Tu, ca bărbat, ai putea refuza o fată care ți-ar spune clar că nu vrea altceva decât să facă sex cu tine?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Da.
Pentru că doar eu aleg cu cine fac sex, nu sunt la dispoziția oricui, oricine ar fi și oricum.

13 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Depinde cine e si cum arata...nu m-as uita la oricine.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Niciodata

| Violleta2022 a răspuns:

Nu toti barbati sunt interesati sa se culce cu toate parasutele care ii propun sex din prima.
Pe unii chiar ii dezgusta sau repugna ideea, ca-si folosesc creierul inainte sa accepte ceva ce nu conteaza, fiindca nu-s diperati sa se aleaga cu vreun BTS la pachet.

| mihai69 a răspuns:

Aș putea. Dar...

| Drimmero a răspuns:

Exista un mare "depinde", depinde cum arata, cat de ingrijita e, daca are o greutate prea mare, daca dintii o parasesc sau e certata total cu igiena atunci poate sa ramana cu vrutul, voi fi cu refuzul in brate. Si barbatii sunt selectivi, nu stiu de ce s-a intiparit ideea ca barbatii ar tufe absolut orice, nu e chiar asa...

| alina2k18 a răspuns (pentru Drimmero):

Calul de dar nu se cauta la...
winking
laughing

| LordCristobal a răspuns:

Nu,in niciun caz.
O oportunitate ca asta nh se refuza.

| Robert2526 a răspuns:

Depinde.De cele mai multe ori nu imi place sa aiba fata initiativa, imi pierd rapid interesul daca este asa de disponibila. Depinde de multi factori, probabil ca desi te-ai astepta sa nu fie asa, si barbatii sunt la fel de selectivi ca si femeile. Asa cum o femeie nu ar accepta usor asa ceva, nici barbatii nu ar face-o

| just4ubr2015 a răspuns:

Cum sa o refuzi eu dai in toate pozitiile pana lesina apoi din nou nu se stie cand mai ai ocazia

| Fantaspirit a răspuns:

Daca arata foarte bine nu o refuz

| FilipSorin a răspuns:

Da

| CristianPetre2002 a răspuns:

Da Sunt sigma nu simp huoooo depravatele.

| cristianvalentin337 a răspuns:

Nu vad cum ai putea sa o refuzi laughing))))