Ce sfat sa dau? Niciunul, că oricum la ăștia mici daca li se urca hormonometrul la maxim, nu mai văd și nu mai aud nimic. daca au dat de gust, deja e prea greu ca sa te mai înțelegi cu ei.
Vai de mine! Da' ce avem noi aici? Un copil neastâmpărat?
《Close your eyes. Don't think at sex. Take a deep breath. Think at food. Breath out. Don't think at sex. Breath in. Think at chocolate. Breath out. Go buy condoms. 》
Sa consulte un doctor! Dorința aia sexuala tine de reproducere iar la vârsta de 15 ani nu se poate vb de asa ceva.
Nu, soluția e informarea asupra riscuriilor. Absitențența adolescențiilor de azi, e o glumă proastă.
As spune ca la 15 ani hormonii sunt la ei acasa. E normal. Dar, caci exista un dar. Ne putem canaliza energia spre altceva: spre invatatura, spre credinta, spre frumos, spre a ne ruga sa fim mai buni.
Problema e ca fiecare dintre noi avem mai multa sau mai putina dorinta de a ne ridica din ceea ce suntem acum.
Poti sa te rogi ca Dumnezeu sa-ti domoleasca poftele trupesti si sa-ti canalizezi energia spre altceva sau sa ti le disipezi cu cineva. Parerea mea este insa ca fiecare lucru are nevoie de un timp pentru a se infaptui.
Tu ce ai facut la varsta aia?
Eu am avut iubita. cu care faceam multe dar nu si sex nu sunt fan sexului
E imposibil asa ceva, pur si simpul dracii astia mici din ziua de azi, au ceva la cap. Țăcăneală ca la balamuc.