In general femeile care inseala se incadreaza perfect in categoria femeilor ignorate de soti din diferite motive.
-apoi sunt cele pe care barbatii le injosesc, nu le respecta, sunt agresate intr-un cuvant.cauta afectiune in alta parte pentru ca le este frica sa ia atitudine si sa divorteze.
-mai sunt si cele pe care barbatii nu reusesc sa le satisfaca d. p. d. v. sexual.
- mai sunt si cele care inseala pentru ca asa vor ele si pentru ca asta le face fericite
-trebuiesc mentionate cele care inseala pentru ca la randul lor au fost inselate si scopul lor este sa plateasca cu aceeasi moneda.
deci motive s-ar gasi...acum depinde si de educatie, de motivatie...
Niste motive exista in spatele acestei atitudini. La fel cum exista si in cazul sotilor infideli. Lipsa de comunicare e la baza, restul sunt catalizatori. Daca e plictisita, daca a intervenit monotonia, daca s-a indragostit de altcineva, daca e curioasa, daca vrea sa se razbune... Sunt cauze rezolvabile prin comunicare. Dar fiecare tace, el nu spune de ce nu ii mai acorda atentie (daca asta ar fi un motiv), ea nu ii spune lui ca nu se mai simte interesanta, importanta, dorita si uite-asa... frustrari, relatii nesanatoase, socuri emotionale etc.
Nu am nici o parere. Pentru ce sa ma apuc sa judec oameni pe care nu ii cunosc? Si apoi, nu traiesc eu nici cu sotul ei, nici cu amantul meu. Ce-ar fi, asa, ca o schimbare, fiecare sa vada unbde ii fierbe oala proprie.
Aceeasi parere pe care o am si despre sotii infideli. Decat sa inseli si sa il ranesti pe cel de langa tine mai bine inchei relatia si apoi iti poti face de cap pana ti se acreste. Pur si simplu nu e corect sa-i faci asta omului de langa tine. E vorba de respect.
Nu sunt in masura sa judec pe nimeni dar...fiecare cu motivele ei! Nu'mi plac femeile astea... dar... e problema lor!
Aceiasi ca si despre soti infideli... Oameni carora ratiunea nu le mai poate stavili pasiunea..., oameni disperati care nu se regasesc in nici o relatie...sunt intr-o continua si frenetica cautare..., oameni singuri si neampliniti ce nu-si gasesc nicaieri dragostea...nici chiar cand aceasta o asteapta langa ei!
Consider ca de vina este lipsa de comunicare, ceea ce duce automat si la alte probleme care fac femelile sa urmeze astfel de "medicamente"...
Se spune ca daca femeia inseala o data este de vina barbatul, daca inseala de mai multe ori este de vina ea. Nu poti judeca o femeie infidela atat timp cat te-ai bucura daca ai fi tu acela cu care s-ar culca, refuzand-o fiind maritata atunci o poti judeca. Exista vreun barbat sa refuze? , fac exceptie intre prieteni.
O pasarica si un pasaroi in calduri stateau pe o creanga. Pasaroiul topaie 2 pasi spre pasarica; pasarica topaie 2 pasi in spate. Pasaroiul topaie 3 pasi spre pasarica; pasarica topaie 3 pasi in spate dupa care cade in apa. MORALA: cu cat preludiul e mai lung, cu atat pasarica e mai uda. Morala are 2 fețe...decideti voi care e reversul
Eu cred ca femeia inseala doar daca aceasta nu e satisfacuta sau daca sotul o inseala atunci ea ii plateste cu aceeasi moneda! sau experimenteaza pentru a fi mai buna pentru sotul ei! desi eu una nu voi fi asa nu le condamn, caci atunci cand un barbat isi inseala femeia nimeni nu zice nimic dar atunci cand femeia este aceea care inseala incepe razboiul :X!
Pai ce sa faca daca barbatul o ignora total si mai e si un copil, normal k nu te desparti dar cauta in alta parte ce nu are acasa... mi se pare normal